Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

"US Open" pirmā diena pazūd lietū

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"US Open" pirmā diena pazūd lietū
Foto: AP

Lietus dēļ pārtraukta pirmā sacensību diena Ņujorkā notiekošajā 109. "US Open'' turnīrā. Sacensības šodien notika tikai trīsarpus stundas un nevienam no golferiem nebija izdevies pabeigt 18 bedrītes.

Sacensības Betpeidžas ''Black Course'' golfa laukumā sākās plkst.14:00 pēc Latvijas laika, un jau sacensību sākumā varēja pārliecināties par to, ka viegli šodien golferiem neklāsies – rezultāti bija vāji. Pēc aptuveni trīsarpus stundu ilgas spēles sacensību organizatori paziņoja par spēles pārtraukšanu pārmērīgi lielā lietus dēļ.

Līdz ar to sacensību pirmās dienas izspēle pārcelta uz rītdienu (sākums 14:30 pēc Latvijas laika), kad daļai spēlētāju būs jātiek galā ar 36 bedrītēm ierasto 18 vietā, lai atgūtu šodien iekavēto. Pašreiz vadībā ar -1 atrodas četri golferi – ASV pārstāvji Džefs Breo, Raiens Spīrss, zviedrs Johans Edfors un kanādietis Endrjū Pars. Pērnā gada čempions Taigers Vudss sešās bedrītēs iespēja +1 un ieņem dalītu 12.vietu.

Izmantotie resursi:
usopen.com

     [+] [-]

, 2009-06-18 22:34, pirms 15 gadiem
Nu sliktaa zinja ir, ka taadus laikapstaakljus sola visu viikendu. Rezultaati arii diezgan nekaadi. Tigeram dubultbogijs bedriitee nav ikdienisks raadiitaajs