Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Jaunups: "Kols spētu nodrošināt sportā nepieciešamo uzrāvienu"

Jānis Pārums

Jaunups: "Kols spētu nodrošināt sportā nepieciešamo uzrāvienu"
Edgars Jaunups
Foto: www.vefriga.com

Latvijas Basketola savienības (LBS) valdes loceklis, Latvijas čempionvienības “VEF Rīga” padomes priekšsēdētājs Edgars Jaunups ir gandarīts par LBS valdes lēmumu Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidenta amatam izvirzīt Latvijas Bobsleja un skeletona federācijas prezidentu Jāni Kolu. Jaunups konkurencē par LOK prezidenta amatu saskata ieguvumus sporta nozarei kopumā – kandidātu rīcības programmu sacensība garantēs labākā piedāvājuma izvēles iespējas un rosinās pārmaiņas.

Pēc E.Jaunupa domām J.Kols līdzšinējā karjerā sevi ir pierādījis kā profesionālu, inteliģentu un veiksmīgu uzņēmēju ar patiesu interesi par Latvijas sportu ne tikai savas pārraudzītās federācijas ietvaros.

E.Jaunups: “Ļoti atzinīgi vērtēju, ka šogad uz LOK prezidenta amatu būs vairāki, nevis tikai viens kandidāts. Konkurence nozīmē iespēju izvēlēties labāko un sporta nozarē, manuprāt, patiešām šobrīd ir nepieciešams uzrāviens – jauns skatījums iesīkstējušu problēmu risināšnā, aktīva pieeja finansējuma piesaistē, ir nepieciešami motivēti rīcības cilvēki ar plašu redzējumu, kas ar atbildīgu darbu un skaidri izvirzītiem mērķiem spodrinātu, pirmkārt, LOK reputāciju, otrkārt, nodrošinātu sporta nozares mērķtiecīgu attīstību, kas rezultētos Latvijas sportistu panākumos.

Kā LOK jaunās komandas pirmo veicamo uzdevumu saskatu papildus finansējuma piesaisti sportam un caurkatāmu, publiski apspriestas attīstības programmā balstītu tā izlietošanas principu izstrādi un īstenošanu”.

LOK Ģenerālās asamblejas pārskata un vēlēšanu sesija notiks 21.septembrī, un tajā notiks LOK prezidenta, ģenerālsekretāra, izpildkomitejas un viceprezidentu vēlēšanu procedūra. Notiks arī LOK sastāva un LOK Revīzijas komisijas vēlēšanas.

Informāciju sagatavoja:
Laila Spaliņa, VEF Rīga direktore

  +3 [+] [-]

, 2012-09-17 11:38, pirms 12 gadiem
Ceri, ka Kols spētu nodrošināt Latvijas valsts mežu ziedojuma VEFam un Venstpilij nepieciešamo atmazgāšanu tautai tīkamā veidā (kā ziedojumu Latvijas olimpiešiem)?
Žēl, cerēju, ka Kols ir alternatīva Vrubļevskim un tādās rebēs neielaisots.

     [+] [-]

, 2012-09-17 16:25, pirms 12 gadiem
megamenis rakstīja: Ceri, ka Kols spētu nodrošināt Latvijas valsts mežu ziedojuma VEFam un Venstpilij nepieciešamo atmazgāšanu tautai tīkamā veidā (kā ziedojumu Latvijas olimpiešiem)?
Žēl, cerēju, ka Kols ir alternatīva Vrubļevskim un tādās rebēs neielaisots.
Turi muti ciet un izbaudi basīti!

  -1 [+] [-]

, 2012-09-17 16:51, pirms 12 gadiem
Stoke rakstīja: Turi muti ciet un izbaudi basīti!
Labi, bet kāpēc par to būtu jāmaksā Latvijas valsts mežiem tik tizlā veidā?
Un šaubos, ka basīša izbaudīšanai varētu būt kaut kas kopīgs ar abām iepriekš minētajām komandām. Var, protams just līdzi, bet ja nav nekādu personīgu simpātijas attiecībā uz kādu no tām komandām, baudāma tur nav nekā.
Vēl jo vairāk tāpēc, ka tās ir divu krānu personīgo ambīciju apmierinājums - sašmugulēts finansējums, tukšas tribīnes un nekādu sportisko sasniegumu.