Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas disku golfa komanda PČ pirmajā dienā uzvar septiņās no divpadsmit spēlēm

Agris Suveizda

Latvijas disku golfa komanda PČ pirmajā dienā uzvar septiņās no divpadsmit spēlēm
Foto: wfdf.sport

LETA. Latvijas disku golfa spēlētāji trešdien Horvātijā notiekošā pasaules komandu čempionāta pirmajā dienā uzvarēja septiņās no 12 spēlēm.

Vispirms Latvijas komanda tikās ar Čehiju, uzvarot vienā no divām vienspēlēm un zaudējot abās dubultspēlēs, savukārt otrajā duelī pret Igauniju tika izcīnīta pa uzvarai vienspēlēs un dubultspēlēs, kā arī piedzīvoti divi zaudējumu. Noslēgumā Latvija tikās ar Īriju un uzvarēja visos četros mačos.

Ar 14 punktiem 12 spēlēs Latvija C apakšgrupā ieņem trešo vietu. Ceturtdien Latvijas disku golfa spēlētāji tiksies ar Austrāliju un Ukrainu.

Pasaules komandu čempionātā piedalās 24 izlases, kas sadalītas četrās apakšgrupās. Grupu uzvarētājas uzreiz iekļūst ceturtdaļfinālā, bet pārējās komandas sacentīsies turnīra otrajā posmā.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2022-08-17 21:46, pirms 2 gadiem
Kāds ir Latvijas izlases sastāvs?

     [+] [-]

, 2022-08-17 22:13, pirms 2 gadiem
guntis86 rakstīja: Kāds ir Latvijas izlases sastāvs?
te var paskrollēt uz leju un ieraudzīt sastāvu:
https://www.wtdgc.sport/m-comp/m-co...