Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Ogrē atklāj sporta laukumu

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šodien, 17.jūlijā, Ogrē, Grīvas prospektā, tika atklāts jauns atpūtas un sporta laukums. Ogrēnieši šādu lielisku dāvanu saņēma, pateicoties projektam, kas tika realizēts par Bērnu un ģimenes lietu ministrijas un Ogres novada domes līdzekļiem.

Vieta, kur tagad atrodas jaunais sporta laukums, arī iepriekš bija paredzēta sportošanai. Daudzdzīvokļu namu ieskautais asfaltētais pleķītis bija jau pavisam nožēlojamā stāvoklī. Tagad laukums ir no jauna noasfaltēts un apvilkts ar speciālu žogu. Tajā ir uzstādīti divi basketbola grozi, ir iespējams spēlēt volejbolu, laukuma malās ierīkoti soliņi. Ieejas vārtus var aizslēgt un tas tiks darīts katru vakaru pulksten 23.00. Nepieciešamais sporta inventārs ir nodots Jaunatnes iniciatīvas centra rīcībā.
Projekta kopējās izmaksas bija Ls 31 128. 20 000 latu no šīs summas Valsts programmas īstenošanas ietvaros piešķīra ministrija, bet pārējais finansējums nāca no Ogres novada domes budžeta.
Sporta laukuma svinīgajā atklāšanas ceremonijā piedalījās gan Ogres novada domes priekšsēdētājs Edvīns Bartkevičs, gan arī bērnu un ģimenes lietu ministrs Ainars Baštiks. Baštika kungam tika dota iespēja kā pirmajam raidīt bumbu jaunajā grozā un viņš to arī izmantoja, trāpīdams jau ar pirmo mēģinājumu.
Nākamais projekts, ko plāno realizēt Ogrē, būs bērnu rotaļu un atpūtas laukums ar elektroniskas vadības aprīkojumu. Laukums tiks ierīkots Ogres stadiona teritorijā, tā plānotās izmaksās ir Ls 60 000. Spēles elektroniskajā laukumā pievērstu bērnus un jauniešus sportam.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja