Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Dobelē norisināsies Baltijas kauss ložu šaušanā ar spēcīgu sastāvu

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Dobelē norisināsies Baltijas kauss ložu šaušanā ar spēcīgu sastāvu
Foto: Latvijas Šaušanas federācija.

Šodien, 17.jūnijā, sāksies un līdz 19.jūnijam Dobeles šautuvē un Dobeles sporta centrā norisinies Baltijas kauss ložu šaušanā.

Sacensībās piedalās vairāk kā 100 dalībnieki no trim Baltijas valstīm – Igaunijas, Lietuvas un Latvijas. Labākie šāvēji sacentīsies gan pistoļu, gan šauteņu vingrinājumos pieaugušo un junioru konkurencē.

Uz starta izies gan mūsu olimpiete Agate Rašmane, mūsu labākie pistoļnieki Lauris Strautmanis, Emīls Vasermanis, Rihards Zorge, Daniels Vilciņš, kā Lietuvas sportists Karolis Girulis, kurš olimpiskajās spēlēs Tokijā piedalījās šauteņu vingrinājumos.

Baltijas kauss ložu šaušanā notiek katru gadu, un rotācijas kārtībā to organizē katra no Baltijas valstīm – Igaunija, Latvija, Lietuva. Pērn Baltijas kauss norisinājās Lietuvā, Rokišķos.

Informāciju sagatavoja
Anita Krieķe-Jermacāne
Latvijas Šaušanas federācijas
valdes locekle

     [+] [-]

, 2022-06-17 12:10, pirms 2 gadiem
virsraksts neveiksmigs

     [+] [-]

, 2022-06-17 12:29, pirms 2 gadiem
Dobelē.