Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Nakonečnijam septītā vieta Pasaules kausa posmā Ungārijā

Nakonečnijam septītā vieta Pasaules kausa posmā Ungārijā
Ruslans Nakoņečnijs
Foto: Vladislavs Proškins, F64

Pasaules kausa ceturtajā posmā Ungārijas pilsētā Keškemetā šodien septīto vietu ieguva Ruslans Nakonečnijs, bet 21. vietā ierindojās Pāvels Švecovs.

Ruslans Nakonečnijs summā sakrāja 1450 punktus, par 41 punktu atpaliekot no sacensību uzvarētāja, Lielbritānijas sportista Džeimsa Kuka, kurš aiz sevis atstāja divus mājiniekus - Adamu Maroši (1486) un Benči Dēmeteru (1481). Otrs Latvijas sportists Pāvels Švecovs ar 1405 punktiem ierindojās 21. vietā 36 fināla dalībnieku konkurencē.

Nakonečnijs ieguva 11. vietu paukošanā, 14. vietu peldēšanā un 22. vietu jāšanā, bet šaušanas un skriešanas kombinētajā disciplīnā viņš ieņēma astoto vietu. Švecovs paukošanā ieguva 24. vietu, peldēšanā bija desmitais, jāšanā bija 14. vietā, bet kombinētajā disciplīnā ieņēma 17. pozīciju.

Nakonečnijs šosezon Pasaules kausā piedalījies trīs posmos - pirmajā posmā viņš ieguva 12. vietu, bet trešajā posmā ierindojās 19. vietā. Tikmēr Švecovam šī bija debija Pasaules kausa mačos šosezon.

Sieviešu sacensību finālā sestdien 26. vietu ieguva Jeļena Rubļevska, kura otro reizi šosezon spēja iekļūt finālsacensībās. Rubļevska izcīnīja trešo vietu paukošanā, peldēšanā palika pēdējā, 36. vietā, jāšanā ieguva 21. vietu, bet šaušanas un skriešanas kombinācijā bija 20. vietā.

Izmantotie resursi:
pentathlon.org