Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Siguldā notiks starptautiskas "Dirtsurfer" sacensības

Jānis Pārums

25. aprīlī Siguldā, pie Krimuldas pilsdrupām norisināsies starptautiskas "Dirtsurfer" jeb līnijdēļa sacensības Latvijā "Dirtsurfer Downhill Speed Event". Sacensības notiks uz atjaunotā serpentīna ceļa.

Sacensību treniņbraucienu sākums plkst. 12.00. Starts plkst. 14.00. Sacensības notiks nobrauciena disciplīnā uz laiku. Tās būs pirmās šāda veida starptautiskas sacensības Latvijā. Sacensībās piedalīsies braucēji no Krievijas, Vācijas un, protams, Latvijas.

Sacensību programmā ir paredzēti 4 līdz 6 braucieni ar atsevišķu startu. Brauciena sākums no starta estakādes, manevrējot starp līkumiem un distances šķēršļiem, tiks fiksēts laiks ar laika kontroles sistēmu. Katram dalībniekam būs iespēja pierādīt sevi, kurš tad ir ātrākais un izveicīgākais starptautiskā līmenī.

Pirms starta tiks izlozēti katra dalībnieka starta numuri. Pirmajā braucienā braucēji tiks sadalīti pēc izlozes rezultātiem. Otrā brauciena starta kartība tiks noteikta pēc pirmā brauciena rezultātiem. Trešā brauciena kārtība būs proporcionāli apgriezta starta kartībai pirmajā braucienā. Savukārt turpmākajos braucienos dalībnieki startēs pēc iepriekšējo braucienu rezultātiem. Uzvarētājs tiks noteikts visu braucienu summā.

Savukārt apmeklētājiem būs ne tikai iespēja vērot sacensības, bet drosmīgākie varēs paši izmēģināt šo sporta veidu profesionāļu uzraudzībā, sadarbībā ar Ādažu čipsiem arī citi skatītāji nevarēs stāvēt dīkā. Sacensību laikā katrs interesents varēs iegūt pilnīgu informāciju par Dirtsurfer attīstību un aktivitātēm Latvijā un to pārstāvjiem.

Tātad, 25.aprīlī Siguldā - Krimuldā – Gājēju/ riteņbraucēju ceļš no Krimuldas gaisa tramvaja stacijas un stāvlaukuma līdz šosejai (Turaidas ielai) no plkst. 12:00, varēsiet vērot Dirtsurfer starptautiskas sacensības.

Informāciju sagatavoja:
"Kitewing & Dirtsurfing Team Latvia" pārstāve Elīna Vilaua

  +1 [+] [-]

, 2009-04-17 16:02, pirms 15 gadiem
nu uz to gan laikam bus jaaiziet!! ka nez izskatas dzive!!??

     [+] [-]

, 2009-04-17 17:21, pirms 15 gadiem
Varbūt, aiziešu!