Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Jansone - NCAA konferences čempione

Jansone - NCAA konferences čempione
Laura Jansone pēc uzvaras
"Hansabanka Latvian Open" 2007. gadā

Nepieredzētu panākumu Latvijas golfam sagādājusi Laura Jansone, trešdien kļūstot par ASV studentu sporta (NCAA) "Atlantic Sun" konferences čempionāta uzvarētāju individuālajā ieskaitē, kā arī palīdzot Austrumtenesī valsts universitātei (ETSU) gūt uzvaru komandu vērtējumā.

Uzvara ļāva ETSU "Lady Bucs" meitenēm pirmo reizi augstskolas vēsturē kvalificēties NCAA reģionālajam čempionātam.

Jūrmalniece Tenesī "Ridges Golf and Country Club" laukumu triju kārtu summā izspēlēja ar 226 sitieniem jeb desmit sitieniem virs teorētiskās normas (PAR). Divas tuvākās konkurentes Jansone apsteidza par vienu sitienu. ASV studentu cīņās Jansonei šī ir otrā individuālā uzvara, taču pirmo reizi viņa palikusi nepārspēta konferences finālmačos.

Komandu ieskaitē ETSU "Lady Bucs" komanda par 25 sitieniem apsteidza līdzšinējās "Atlantic Sun" konferences čempiones Kempbela universitātes golferes. ETSU golfa trenere Stefānija Šeltone pēc turnīra teica, ka lepojas ar komandu un Jansones veikumu, nodēvējot to par "sapņa piepildījumu".
NCAA reģionālajā čempionātā ETSU komanda startēs 8. maijā, bet sacensību vieta vēl nav nosaukta.

Jansone martā pakāpās uz dalītu 27. vietu Eiropas Golfa asociācijas (EGA) amatieru rangā. Pēc vidusskolas absolvēšanas Jansone uz studijām ASV pārcēlās 2006. gada rudenī un jau pirmajā sezonā kļuva par ETSU komandas "Lady Bucs" līderi. Jansone ir 2004., 2006. un 2007. gada Latvijas amatieru čempione. Pērn viņa palika nepārspēta arī gada prestižākajā amatieru turnīrā Latvijā "Hansabanka Latvian Open".

Informāciju sagatavoja:
Gundars Galkins, Latvijas Golfa federācijas sabiedrisko attiecību un mediju koordinators

     [+] [-]

, 2008-04-17 11:26, pirms 16 gadiem
mana klasesbiedrene! Uraa!!! Taa turpinaat!

     [+] [-]

, 2008-04-17 11:29, pirms 16 gadiem
njaa, otrais kurss tikai.. neslikti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-04-17 13:10, pirms 16 gadiem
taapeec jau saku - klases, nevis kursa