Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Čerkovskim devītā vieta Eiropas čempionātā modernajā pieccīņā

Agris Suveizda

Čerkovskim devītā vieta Eiropas čempionātā modernajā pieccīņā
Deniss Čerkovskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šovakar Polijas pilsētā Džonjovā notika Eiropas čempionāta modernajā pieccīņā finālsacensības vīriešiem. Vienīgais Latvijas pieccīņnieks Deniss Čerkovskis 36 sportistu konkurencē ieņēma devīto vietu. Dubultuzvaru svinēja ungāri Adams Maroši un Roberts Kasa.

Vakar Džonjovā notika finālsacensības vīriešiem, savukārt šovakar spēkiem mērojās vīrieši. Pirmajā disciplīnā paukošanā Deniss Čerkovskis izcīnīja 22 uzvaras un ierindojās ceturtajā vietā. Čerkovskis paukošanā kopumā nopelnīja 928 punktus. Peldēšanā Denisa laiks bija divas minūtes un 9.9 sekundes, kas deva 28.pozīciju un 1224 punktus.

Jāšanā Čerkovskis ierindojās 17.vietā un ieguva 1080 punktus. Kombinētajā disciplīnā Čerkovskis distancē devās 35 sekundes aiz līdera Adama Maroši, kuram finišā beigās zaudēja 46 sekundes un ieņēma devīto vietu. Tikpat sekundes atpalika arī septītajā un astotajā vietā esošie itālietis Rikardo de Luka un baltkrievs Pāvels Cihanavs.

Par divām sekundēm no Čerkovska atpalika lietuvietis Justins Kinderis un vācietis Aleksandrs Nobiss. Ungārs Maroši, kurš pirms tam jāšanā bija pieļāvis vairākas kļūdas, nosargāja zelta godalgu, finišā tautieti Robertu Kasu apsteidzot par septiņām sekundēm. Pie bronzas tika krievu pieccīņnieks Aleksandrs Lesuns, kurš pirms kombinētās disciplīnas bija otrais un no Maroši atpalika tikai par četrām sekundēm, kas finišā pieauga līdz 18 sekundēm.

Vakar sieviešu konkurencē devīto vietu ieņēma Olga Šišlova, bet Jeļena Rubļevska bija 18.vietā.

Izmantotie resursi:
Pentathlon.org - UIPM Homepage

     [+] [-]

, 2013-07-16 22:46, pirms 11 gadiem
10.vieta nevis 9.vieta Denisam