Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Bokums iekļūst pusfinālā

Latvijas airētājs Kristaps Bokums pirmdien Polijas pilsētā Poznaņā notiekošās olimpiskās kvalifikācijas sacensību "M1x" klases gandarījuma braucienā finišēja trešajā vietā, kas viņam garantēja vietu pusfinālā, kas norisināsies otrdien.

Bokums visu distanci (2000 m) atradās trešajā vietā un finišēja pēc septiņām minūtēm un 48.66 sekundēm. Otrdien Bokums cīnīsies pusfinālā, kur jāieņem kāda no pirmajām trim vietām, lai kvalificētos finālam. Airētāji, kuri finālā ieņems pirmās trīs vietas, dosies uz Pekinas Olimpiskajām spēlēm.

Pirmdien uz starta devās arī Latvijas airētāja Kristīne Gosa, kura "W1x" klasē savā braucienā palika pēdējā sestajā vietā un otrdien startēs gandarījuma braucienā. Gosa finišēja pēc astoņām minūtēm un 20.98 sekundēm. Lai Gosa iekļūtu pusfinālā, gandarījuma braucienā jāieņem viena no pirmajām trim vietām.

Izmantotie resursi:
worldrowing.com

     [+] [-]

, 2008-06-16 15:20, pirms 16 gadiem
Airēdājs malacis! Tagad pusfinālā būs kādi 4 airi jāapēd, lai tiktu finālā, lai veicas!!!!