Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Mūžībā devies LTV sporta žurnālists Kaspars Lācis

Rolands Eliņš

Mūžībā devies LTV sporta žurnālists Kaspars Lācis
Kaspars Lācis. Foto: LTV

42 gadu vecumā mūžībā aizgājis Kaspars Lācis, LTV 1 raidījuma „Rīta panorāma” sporta ziņu moderators.

"No ārpuses – korekts un šķietami nepieejams, tomēr iekšpusē – dzīvespriecīgs sporta fanāts. Kaspars nebija jāmudina uz dauzonībām, viņš pats tās bija gatavs radīt. Savukārt darbā viņš labi darīja savu darbu. Vienalga, vai tie būtu televīzijas grafiķa pienākumi Kaspara LTV karjeras sākumā pirms aptuveni septiņiem gadiem, vai sporta ziņu apskatnieka darbs “Rīta Panorāmā”. Neskatoties uz interesi par sportu kopumā, Kaspara sirdī īpaša vieta bija hokejam. Latvijas Televīzijai Kaspara ļoti pietrūks! Izsakām visdziļāko līdzjūtību Kaspara tuvajiem!" vēstīts Latvijas Televīzijas paziņojumā.

Lācis "Rīta Panorāmā" sāka strādāt 2014. gadā, viņš arī veidoja LTV7 raidījumu "Hokeja laukums". Pirms darba televīzijā Lācis strādājis Rīgas "Dinamo" un Prāgas "Lev" ar sportu saistītos projektus, veidojot video un datorgrafiku.

Izmantotie resursi:
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/lat...