Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas Komandu sporta spēļu asociācijai pievienojas arī florbola savienība

Jānis Pārums

Šodien notika biedrības „Latvijas Komandu sporta spēļu asociēja” (LKSSA) valdes sēde, kurā par tās pilntiesīgu biedru tika uzņemta biedrība „Latvijas Florbola savienība” (LFS).

Informējam, ka LKSSA tika nodibināta jau šā gada sākumā un tās dibinātāji ir biedrība „Latvijas Basketbola savienība”, biedrība „Latvijas Futbola federācija”, biedrība „Latvijas Handbola federācija”, biedrība „Latvijas Hokeja federācija” un biedrība „Latvijas Volejbola federācija”.

Līdz ar LFS pievienošanos asociācijai, LKSSA sastāvā jau ir 6 sporta federācijas, kas pārstāv gandrīz 28 tūkstošus licencēto sportistu, vēl lielāks ir amatieru līmenī sportojošo skaits. Lielākā daļa no valstī kopumā sportā iesaistītajiem bērniem un jauniešiem nodarbojas tieši ar asociācijā ietilpstošajiem sporta veidiem.

LKSSA ir nodibināta, lai radītu priekšlikumus un pārstāvētu komandu sporta spēļu organizāciju vienotu viedokli jautājumos, kas veicina sporta attīstību un sadarbību sporta jomā, kā arī līdzdarbotos lēmumu pieņemšanā ar komandu sporta spēlēm saistītos jautājumos. LKSSA stingri pieturas pie pamatmērķa, ka valsts pamats ir veselīga nācija. To var stiprināt, radot interesi par sportu un iesaistot sportā pēc iespējas vairāk gan bērnu un jauniešu, gan ikvienu citu sportot gribētāju.

Informāciju sagatavoja:
Indriķis Putniņš, LKSSA izpilddirektors