Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

ASV izglābjas

Juris Miņins
Juris Miņins

ASV izglābjas
Nīderlandes beisbolisti
Foto: AP

Vakarnakt tika aizvadītas kārtējās spēles Pasaules Beisbola Klasikā ("World Baseball Classic") un pirmajā otrās kārtas cīņā par izdzīvošanu ASV izlase tomēr prata pieveikt Nīderlandes beisbolistus, tādējādi turpinot cīņu par medaļām.

Jau iepriekš rakstījām, ka ASV valstsvienība šajā turnīrā rāda visai nepārliecinošu sniegumu, tāpēc viņiem nācās cīnīties par palikšanu turnīrā ar Nīderlandes izlasi, kura iepriekš rādīja ļoti atzīstamu spēli.

Lai nu kā, bet ASV izlase tomēr spēja saglābt savu kā beisbola lielvalsts godu un pārspēja Nīderlandi ar 9:3. Labi šo spēli nospēlēja metējs Rojs Osvalts, kurš ikdienā pārstāv Hjūstonas "Astros" vienību, bet Džimijs Rolinss izpildīja vienu, divu skrējienu vērtu "Home run" sitienu.

Savukārt pirmājā grupā spēkiem mērojās Meksika ar Dienvidoreju un Kuba ar Japānu. Ja pirmā cīņa nebija nekas īpašs un Olimpiskie čempioni korejieši izcīnīja uzvaru ar 8:2, tad otrās spēles dalībniekiem bija visai gara savstarpējo spēļu vēsture un arī iepriekšējā "Klasikas" finālā tikās tieši šīs komandas. Diemžēl nekas no gaidītās intrigas un sīvās cīņas nepiepildījās, jo japāņi uzvarēja Brīvības salas pārsāvjus ar 6:0. Ar diviem RBI šajā cīņā izcēlās Šuiči Murata.

Šodien "Klasikā" arī tiks aizvadītas divas spēles - vispirms otrās grupas līderu, Puertoriko un Venecuēlas, duelī noskaidrosies, kura komanda jau būs garantējusi vietu pusfinālā, bet vēlāk vakardienas spēļu pirmās grupas neveiksminieces, Kuba un Meksika, cīnīsies par iespēju turpināt šo turnīru.

Izmantotie resursi:
worldbaseballclassic.com

     [+] [-]

, 2009-03-16 13:09, pirms 16 gadiem
Niderlande ir ciets rieksts,jo katrs tachu grib pieraadiit ka ir speejiigs speeleet MLB.

  -1 [+] [-]

, 2009-03-16 13:12, pirms 16 gadiem
atvainojiet es īsti neinteresēkos par beisbolu!! Taču vai tad ASV nevajadzētu formāli būt galvas tiesu pārākai pār sāncenšiem?!

  +1 [+] [-]

, 2009-03-16 13:13, pirms 16 gadiem
Kāpēc, lai viņi būtu galvas tiesu pārāki par pārējiem? Beisbolā toni nosaka latinosi un aziāti..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-03-16 13:21, pirms 16 gadiem
Vienkārši šajos platuma grādos liekas, ka beisbols jau nu ir TĀDS amīšsports... pa īstam Japānā beisbols ir stabili pirmais sporta veids un viņiem līmenis arī ir labs (ne sliktāks kā MLB). Tad vēl Karību un Dienvidamerikas valstis, Koreja (OS čempioni), Ķīna, Taipeja. Nu vot arī Eiropā Nīderlande un Itālija.

Tajā pašā Krievijā beisbola līmenis arī ir neslikts... .

Ta ka par amīšsportu tās ir nepamatotas ilūzijas... .

  -2 [+] [-]

, 2009-03-16 13:25, pirms 16 gadiem
Varbuut taapeec,ka ASV izlasee nespeelee profesionaalji no MLB?

  +3 [+] [-]

, 2009-03-16 13:30, pirms 16 gadiem
Baxter19 rakstīja: Varbuut taapeec,ka ASV izlasee nespeelee profesionaalji no MLB?
Spēlē gan, pie tam VISI tur ir MLB spēlētāji, pie tam daudzi - superstāri.

Osvalts, Pevijs, Džeters, Rollins, Joukilis...

Ja puslīdz seko beisbolam, tad gan jau šie vārdi kko izteiks. Ja nē - pameklē netā.

  +2 [+] [-]

, 2009-03-16 14:16, pirms 16 gadiem
Es nevaru sagaidiit kad saaksies jaunaa MLB sezona.Yankees jaunajaa stadionaa ar jaunpienaaceejiem Sabatiu un Tešeiru.Kursh buus pirmais Homerun iipashnieks!Jauna eera Yankees beisbolaa.

     [+] [-]

, 2009-03-16 14:30, pirms 16 gadiem
Vynilz rakstīja: Es nevaru sagaidiit kad saaksies jaunaa MLB sezona.Yankees jaunajaa stadionaa ar jaunpienaaceejiem Sabatiu un Tešeiru.Kursh buus pirmais Homerun iipashnieks!Jauna eera Yankees beisbolaa.
Jā, ar NYY būs interesanti... taču es vairāk pievērsīšos NL - Sentluisas "Cardinals" ar Pujolu un Ludviku (un cerībā uz labu metēju rotāciju).

     [+] [-]

, 2009-03-16 14:46, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Jā, ar NYY būs interesanti... taču es vairāk pievērsīšos NL - Sentluisas "Cardinals" ar Pujolu un Ludviku (un cerībā uz labu metēju rotāciju).
Un kaa ar bijusho pitcheru Riku Ankiilu.Tagad labu outfilderu.

     [+] [-]

, 2009-03-16 14:58, pirms 16 gadiem
Vynilz rakstīja: Un kaa ar bijusho pitcheru Riku Ankiilu.Tagad labu outfilderu.
Tīri tā neko. Taču ja viņš būtu tāds metējs kā ārējās līnijas aizsargs, man patiktu labāk... Taču traumas un "galva" dara savu. Nu nekas.

Taču vienalga - no pičera par outfielder'u (pie tam visai laba līmeņa)... ja nemaldos, tagad neviens cits šāds "frukts" MLB nespēlē.

  +1 [+] [-]

, 2009-03-16 15:04, pirms 16 gadiem
Veel man patiik Angels.Vairaak gan divu speeleetaaju-Metjusa jr. un Hantera deelj.Un Cincinnati abi jaunie pitcheri Kueto un Volkezs ir talantiigi.Aa un vai veel viena laba sezona izdosies Rays.Atceros filmu ''Beisbola drudzis'' kad lika dejot pa biljeteem un sliktaa deja bija Rays deja.Tagad taa vairs neteiktu.

  +1 [+] [-]

, 2009-03-16 15:10, pirms 16 gadiem
Līdz šim nezināju, ka Nīderlande ir tik stipra!

     [+] [-]

, 2009-03-16 15:12, pirms 16 gadiem
Vynilz rakstīja: Veel man patiik Angels.Vairaak gan divu speeleetaaju-Metjusa jr. un Hantera deelj.Un Cincinnati abi jaunie pitcheri Kueto un Volkezs ir talantiigi.Aa un vai veel viena laba sezona izdosies Rays.Atceros filmu ''Beisbola drudzis'' kad lika dejot pa biljeteem un sliktaa deja bija Rays deja.Tagad taa vairs neteiktu.
Un Vladiks? Tb Guerrero?

     [+] [-]

, 2009-03-16 15:13, pirms 16 gadiem
anjo rakstīja: Līdz šim nezināju, ka Nīderlande ir tik stipra!
Zini, pieļauju, ka viņi paši to arī nezināja...

     [+] [-]

, 2009-03-16 15:17, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Un Vladiks? Tb Guerrero?
Neviens nezina cik viņam gadu patiesiibaaa.Tas vot ir interesanti.Tu iemineejies par Puholu.Viņam tak bija operaacija ne???

     [+] [-]

, 2009-03-16 15:22, pirms 16 gadiem
Vynilz rakstīja: Neviens nezina cik viņam gadu patiesiibaaa.Tas vot ir interesanti.Tu iemineejies par Puholu.Viņam tak bija operaacija ne???
Bija gan - labajam elkonim, pagājušgad (Oktobrī, laikam)... taču nedomāju, ka šosezon tā būs baigā problēma. MVP ir un paliek MVP!

Un galvenais, lai Vladiks pats tiek skaidrībā ar saviem gadiem...

     [+] [-]

, 2009-03-16 15:28, pirms 16 gadiem
Have no fear,Vlad is here!

Tavupraat Cubs beidzot izciiniis titulu??

     [+] [-]

, 2009-03-16 15:41, pirms 16 gadiem
Vynilz rakstīja: Have no fear,Vlad is here!

Tavupraat Cubs beidzot izciiniis titulu??
NL vai WS titulu?

Nu nezinu... īsti šamos redzējis vēl neesmu, pētījis arī, taču viens ir skaidrs, ka pretendentu uz abiem tituliem pietiks. Kaut gan arī viņiem pietiek spēlētāju, kuri var tikt pie tituliem... pēc kāda pirmā mēneša varēs skatīties nopietnāk, tagad vnk viss itkā skaidrs, taču līdz galam nekas nav skaidrs... .

Katrā gadījumā, vismaz pašlaik, es savu naudu uz "Cubs" neliktu... .

     [+] [-]

, 2009-03-16 15:57, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: NL vai WS titulu?

Nu nezinu... īsti šamos redzējis vēl neesmu, pētījis arī, taču viens ir skaidrs, ka pretendentu uz abiem tituliem pietiks. Kaut gan arī viņiem pietiek spēlētāju, kuri var tikt pie tituliem... pēc kāda pirmā mēneša varēs skatīties nopietnāk, tagad vnk viss itkā skaidrs, taču līdz galam nekas nav skaidrs... .

Katrā gadījumā, vismaz pašlaik, es savu naudu uz "Cubs" neliktu... .
Par Cubs es prasiiju jo komanda vienmeer labi aizvada regulaaro un pienaak playoffi un speele kaut kur aiziet ganiibaas.Ne velti Cubs fanus sauc par beedigaakajiem faniem par spiiti izklaideem dziesmas ''Take me out to the ballgame" laikaa.Vienkaarshi sezona liecina ka nu tuuliit buus WS tituls bet nekaa.Un taa gadu no gada.

     [+] [-]

, 2009-03-16 16:03, pirms 16 gadiem
Jebkuraa gadiijumaa ceru peec WBC raksti par beisbolu veel buus.Protams MLB apriseem.

     [+] [-]

, 2009-03-16 16:43, pirms 16 gadiem
Vynilz rakstīja: Par Cubs es prasiiju jo komanda vienmeer labi aizvada regulaaro un pienaak playoffi un speele kaut kur aiziet ganiibaas.Ne velti Cubs fanus sauc par beedigaakajiem faniem par spiiti izklaideem dziesmas ''Take me out to the ballgame" laikaa.Vienkaarshi sezona liecina ka nu tuuliit buus WS tituls bet nekaa.Un taa gadu no gada.
Nu ne pirmie viņi ne pēdējie (kaut vai NHL - "Rangers")... jā, komada itkā laba (pēc uzvārdiem), taču, kā es teicu, ar viņiem ir kā ir.

P.S.
Es, protams, arī ceru, taču galvenais te ir autoru (beisbolā orientējošos) trūkums. Ja viens "izkrīt" un otrs ir "ārpus uztveršanas zonas", tad ir tukšums.

Atzīšos, ka beisbols ne tuvu nav mans primārais sports (droši vien pamanīji ), vienkārši nav jau arī pēdējais, tāpēc kko uzrakstu...

Ta ka - ja kādam ir interese un vēlme palīdzēt, droši pievienojaties!

     [+] [-]

, 2009-03-16 17:14, pirms 16 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Bija gan - labajam elkonim, pagājušgad (Oktobrī, laikam)... taču nedomāju, ka šosezon tā būs baigā problēma. MVP ir un paliek MVP!

Un galvenais, lai Vladiks pats tiek skaidrībā ar saviem gadiem...
Kas tad īsti būs ar to bariņu, kas par savu vecumu šmaucās? Nesekos kādas diskābeļveidīgās sankcijas?

Runājot par gaidāmās sezonas sākumu un spēku samēriem, favorītiem vajadzētu būt Cubs, Mets, Angels, Dodgers.
Yankees nav īsti pamata cerēt uz perfektu sākumu, jo Giambi, Abreu un patreiz traumētā A-Rod iztrūkums nav aizstājams (vismaz sez. sākumā), būs jauzņem temps, tad redzēs.

     [+] [-]

, 2009-03-16 17:35, pirms 16 gadiem
goga papukašvili rakstīja: Kas tad īsti būs ar to bariņu, kas par savu vecumu šmaucās? Nesekos kādas diskābeļveidīgās sankcijas?

Runājot par gaidāmās sezonas sākumu un spēku samēriem, favorītiem vajadzētu būt Cubs, Mets, Angels, Dodgers.
Yankees nav īsti pamata cerēt uz perfektu sākumu, jo Giambi, Abreu un patreiz traumētā A-Rod iztrūkums nav aizstājams (vismaz sez. sākumā), būs jauzņem temps, tad redzēs.
Pagaidām jau notiek tikai izmeklēšana... bet gan jau...