Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Kuzminam veiksmīgs starts pasaules kausa posmā

Ansis Rudzāts
Ansis Rudzāts

Kuzminam veiksmīgs starts pasaules kausa posmā
Jānis Kuzmins
Foto: Ansis Rudzāts, eSports.lv

Kārtējo reizi ar labiem rezultātiem mūs priecē Jānis Kuzmins slaloma skeitbordā. Šīs viņam bija pēdējās sacensības šajā sezonā, pirms gūlšanās uz operāciju galda.

Sestdien Grenoblē (Francija) notikušajās sacensībās Jānis Kuzmins sīvā cīņā ar Ramonu Konighausenu izcīnīja otro vietu paralēlajā slalomā.

Slikto laika apstākļu dēļ tika atcelta otra disciplīna – giganta slaloms, kuru šajās sacensībās tā arī neveica.

Pēc sacensībām Jāņa komentārs bija īss un kodolīgs: „Oktobrī man veiks ceļgala operāciju. Pats pārvietojos klibodams. Tāpēc par rezultātu esmu ļoti priecīgs.”

Svētdien slaloma skeitbordisti sacentās speciālajā slalomā, kur Kuzminam izdevās pārspēt Ramonu. Rezultāts ir ļoti augsts, zinot, ka Jānis uz sacensībām devās ar nopietnu traumu.

„Nemaz nedomāju, ka šodien vispār spēšu pabraukt, jo pēc vakardienas celis lika sevi manīt, bet, kad sākās sacensības, sāpes „pagāja malā” un vienkārši darīju ko varēju,” tā Jānis Kuzmins komentēja savu svētdienas sniegumu.

Paralēlais slaloms

VietaSportistsValsts
1. Ramons Konighausens Šveice
2. Jānis Kuzmins Latvija
3. Vinsents Beručons Francija

Speciālais slaloms

VietaSportistsValsts
1. Jānis Kuzmins Latvija
2. Ramons Konighausens Šveice
3. Vinsents Beručons Francija

  +1 [+] [-]

, 2008-09-15 08:15, pirms 16 gadiem
skateboardinfo.lv

     [+] [-]

, 2008-09-15 14:13, pirms 16 gadiem
olimpiade...