Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Treniņa laikā mirst divkārtējais Olimpiskais čempions kanoe

Treniņa laikā mirst divkārtējais Olimpiskais čempions kanoe
Ģērģs Koloničs un Ģērģs Kozmans
Foto: AFP

Kā ziņo Ungārijas Smaiļošanas un kanoe airēšanas federācija, tad divkārtējais Olimpiskais čempions ungāru kanoists Ģērģs Koloničs šodien treniņu laikā miris pēc sirdslēkmes.

36 gadus vecais sportists gatavojās savām sestajām Olimpiskajām spēlēm, kur viņš atkal uz starta izietu ar savu ilggadējo partneri Ģērģu Kozmanu, kur bija plānots piedalīties 500 un 1000 metru distancēs. Abi sportisti no rīta aizvadīja treniņu, kad pēkšņi Koloničs zaudēja samaņu un nespēja no tās atgūties. Viņš nekavējoties tika transportēts uz tuvējo slimnīcu, taču pa ceļam sportists diemžēl mira.

Savas karjeras laikā Koloničs divas reizes uzvarēja olimpiskajās spēlēs – 1996. gadā un 2000. gadā. Tāpat arī viņš Olimpiskajās spēlēs ir izcīnījis bronzas medaļas. Viņš bija ļoti populārs sportists daudzu sportistu acīs. Ungārijas Smaiļošanas un kanoe airēšanas federācija izsaka visdziļāko līdzjūtību sportista radiniekiem, draugiem un visiem faniem.

Izmantotie resursi:
canoeicf.com