Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Finālam kvalificējas gan Rubļevska, gan Čerkovskis

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Finālam kvalificējas gan Rubļevska, gan Čerkovskis
Jeļena Rubļevska
Foto: www.pmo2010.info

Modernās pieccīņas Pasaules kausa (PK) 2. posma finālsacensībām, kas notiek Sasari (Itālija), piektdien kvalificējās abi Latvijas pārstāvji – Jeļena Rubļevska un Deniss Čerkovskis.

Rubļevska startēja C apakšgrupā, kur ar 4000 punktiem ieņēma 5. vietu. Tikpat punktu vienu vietu augstāk esošajai ukrainietei Viktorijai Terešukai, bet vislabāko rezultātu šajā grupā ar 4032 punktiem sasniedza ungāriete Leila Gjenesei. Atsevišķi pa disciplīnām Rubļevskai paukošanā 1032 punkti (otrais rezultāts savā kvalifikācijas grupā), peldēšanā 1104, bet kombinācijā 1864.

Čerkovskim tikšana finālā sanāca daudz grūtāk nekā Rubļevskai, jo viņš savā grupā bija tikai desmitais (no katras grupas tālāk tiek 12 labākie). Čerkovskim summā 4436 punkti, atsevišķi pa disciplīnām: paukošanā 1028, peldēšanā 1288, bet kombinācijā 2120. Čerkovskis pirms kombinācijas bija pat 3. vietā.

Finālsacensības rit un parīt. Atgādinām, ka PK pirmajā posmā, kas notika ASV, neviens no Latvijas sportistiem nepiedalījās.

Izmantotie resursi:
Pentathlon.org - UIPM Homepage