Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Rašmanei Riodežaneiro PK posmā piektā vieta šaušanā ar pneimatisko pistoli

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Rašmanei Riodežaneiro PK posmā piektā vieta šaušanā ar pneimatisko pistoli
Agate Rašmane. Foto:Latvijas Šaušanas federācija

Latvijas sportiste Agate Rašmane šodien Brazīlijas pilsētā Riodežaneiro notikušajā Pasaules kausa posmā šaušanā ar pneimatisko pistoli desmit metru distancē izcīnīja piekto vietu.

Kvalifikācijā Agate Rašmane bija ceturtā, sasniedzot 579 punktu rezultātu. Līdz ar to Rašmane atkārtoja gan savu personīgo, gan arī Latvijas rekordu. Finālā par medaļām cīnījās labāko astoņu kvalifikācijas rezultātu īpašnieces 46 sportistu konkurencē. Sasniedzot 176,4 punktus, finālā Agate ierindojās 5.vietā.

Uzvaru izcīnīja armēniete Elvira Karapetjana, kas aiz sevis atstāja divas Ķīnas sportistes, Vanai Siju iegūstot otro, bet Cjaņu Veijai trešo vietu. Ceturtā bija kolumbiete Huana Rueda Vargasa.

Iepriekš ziņojām, ka augustā pasaules čempionātā Baku šaušanā sacensībās 25 metru distancē ar mazkalibra pistoli izcīnīja trešo vietu un nopelnīja Parīzes olimpisko spēļu ceļazīmi.

Informāciju sagatavoja
Anita Krieķe-Jermacāne
Latvijas Šaušanas federācijas
valdes locekle