Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Rubļevska piektā Pasaules kausa finālā

Andrejs Siliņš

Rubļevska piektā Pasaules kausa finālā
Jeļena Rubļevska
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Brazīlijas pilsētā Riodežaneiro notikušajās modernās pieccīņas Pasaules kausa finālsacensībās Latvijas sportiste Jeļena Rubļevska izcīnījusi piekto vietu.

Kā ierasts, Jeļenai vislabāk veicās paukošanā, kur ar 960 punktiem izdevās uzrādīt ceturto labāko rezultātu. Savukārt jau nakamajā disciplīnā peldēšanā vissliktākais rezultāts - 14. vieta ar 1088 punktiem. Jāšanā izdevās savākt 1180 punktus, kas deva dalīto astoto rezultātu, bet kombinācijā sestais rezultāts ar 2216 punktiem.

Līdz ar to summā Rubļevskai izdevās savākt 5444 punktus, kas deva piekto vietu. Līdz ceturtajā vietā esošajai lielbritānietei Heterai Fellai pietrūka 24 punktu. Uzvarēja lietuviete Donata Rimsaite (5548), otrā bija mājiniece Jane Markesa (5508), bet trešajā pozīcijā finišēja ungāriete Leila Gienesei.

Izmantotie resursi:
pentathlon.org