Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

LČ ātrspēlē dambretē vīriešiem līdzīgas cīņas par sudrabu, sievietēm par zeltu

Ivars Bācis
Ivars Bācis

LČ ātrspēlē dambretē vīriešiem līdzīgas cīņas par sudrabu, sievietēm par zeltu
Pirmo trīs vietu ieguvēji vīriešiem. Foto: Latvijas Dambretes federācija.

Sestdien Latvijas čempionātā ātrspēlē 64 lauciņu dambretē vīriešiem, kur norisinājās ļoti līdzvērtīga cīņa par iekļūšana trijniekā, pārliecinoši par čempionu kļuva Reinis Štāls, bet sievietēm līdzīgajā duelī par uzvaru pirmo vietu ieguva Regīna Piroņena.

Vakar Latvijas čempionāts ātrspēlē 64 lauciņu dambretē notika atsevišķos turnīros sievietēm un vīriešiem pēc mikromaču principa ar laika kontroli 3 minūtes + 2 sekundas par izdarīto gājienu uz katru mikromača partiju.

Sievietēm septiņu dalībnieču konkurencē par valsts čempioni ar izcīnītajiem 10 punktiem no 12 iespējamiem kļuva Regīna Piroņena. Atpaliekot par punktu, vicečempiones tituls Amtrai Valnerei. Uz goda pjedestāla trešā pakāpiena ar izcīnītajiem 7 punktiem kāpa Zoja Uvačana.

Vīriešiem turnīrā piedalījās divdesmit dalībnieki un pārliecinoši ar 20 punktiem no 22 iespējamiem tajā triumfēja Reinis Štāls. Otro vietu ar 16 punktiem izcīnīja Tālivaldis Rūmītis un trešā vieta ar 15 punktiem Raimondam Milleram. Tikpat jeb 15 punktus ieguva arī ceturtajā vietā čempionātu noslēgušais Guntars Purviņš.

Izmantotie resursi
Latvijas Dambretes Federācija