Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Šavējai Rašmanei Latvijas rekords un puspunkts no pasaules rekorda

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Šavējai Rašmanei Latvijas rekords un puspunkts no pasaules rekorda
Agate Rašmane. Foto:Latvijas Šaušanas federācija

Pagājušajā nedēļas nogalē Tukumā notikušajā Latvijas kausā pneimatiskajā šaušanā Agate Rašmane uzvarēja šaušanā ar pneimatisko pistoli, sasniedzot jaunu Latvijas rekordu un esot pavisam tuvu pasaules rekordam.

Latvijas kausā lielisks starts padevās mūsu šobrīd labākajai šāvējai Agate Rašmanei, kas palika nepārspēta šaušana ar pneimatisko pistoli. Turklāt dobelniece finālā sasniedza jaunu Latvijas rekordu 246,4 punkti, kas tikai par puspunktu atpaliek no pasaules rekorda. Rašmane lieliski startēja arī vasarā pasaules čempionātā, nodrošinot sev ceļazīmi uz Parīzes olimpiskajām spēlēm 2024. gadā.

Finālā cīņa ritēja pēc izslēgšanas principa, un aiz Rašmanes otro vietu ieguva tukumniece Ilze Lindberga, bet trešā bija Margarita Kanopka no Tukuma kluba “Līdzvērtība”. Vīriešiem šajā vingrinājumā izpaudās pilnīga Dobeles šāvēju dominance, jo viss pirmais trijnieks tika viņiem. Kausu ieguva Daniels Vilciņš, bet nākamās godalgotās vietas izcīnīja Gvido Cvetkovs un Ernests Erbs.

Informāciju sagatavoja
Latvijas Šaušanas federācija

  -1 [+] [-]

, 2023-11-13 17:20, pirms 8 mēnešiem
Hm, vai bija uzmērīta īsāka distance līdz mērķiem (līdzīgi kā Latvijas šķēpmešanas mačos)?

     [+] [-]

, 2023-11-13 19:57, pirms 8 mēnešiem
,Būs jāaiziet uz tiem šķēpmešanas mačiem, gribu redzēt kā met mērķos🤔😉