Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

MLB uzvaras Ņujorkas komandām

MLB uzvaras Ņujorkas komandām
Dereks Džeters un Alekss Rodrigess.
Foto: AFP

Svarīgas uzvaras Augstāko Beisbola Līgu (MLB) sacensībās šonakt izcīnīja abas Ņujorkas komandas - "Yankees" pārtrauca Toronto "Blue Jays" uzvaru sēriju, pārspējot tos viesos ar 9:4, bet "Mets" ar 3:0 uzveica Kolorādo "Rockies", ļaujot tiem izdarīt tikai vienu atsitienu.

Ņujorkas "Yankees" izbraukuma spēlē pret Toronto "Blue Jays" pirmajā iningā nonāca zaudētājos ar 1:4, tomēr jau nākamajā iningā ar veiksmīgu sēriju zaudēto atspēlēja un izvirzījās vadībā ar 5:4. Trešajā iningā Gārdners, Kano un Kabrera ar skrējieniem atnesa vēl trīs punktus "Yankees" komandai, bet ceturtajā, kā vēlāk izrādījās, pēdējo punktu ar savu karjeras 537. "home run" ņujorkiešiem guva Alekss Rodrigess, kļūstot par visu laiku trīspadsmito labāko "home run" guvēju MLB vēsturē, apdzenot Mikiju Mentlu. "Yankees" uzvaru gan nedaudz aptumšoja sēru vēsts - no dzīves šķīries savulaik slavenais komandas spēlētājs, vēlāk sacensību komentētājs Bobijs Mērsers.

Otra Ņujorkas komanda - "Mets" - pateicoties lieliskam komandas metēju sniegumam, atstāja sausā Kolorādo "Rockies" komandu un līdz minimumam samazināja Filadelfijas "Phillies" pārsvaru Nacionālās līgas Austrumu divīzijā. "Mets" metēju demonstrētais sniegums pēdējās piecās spēlēs ir apbrīnas vērts - nevienā spēlē komandas pretinieki nav spējuši izdarīt vairāk kā trīs atsitienus un trīs reizes palikuši "uz nullītes". Kā ziņo sporta statistiķi, tik pārliecinošu sniegumu piecās spēlēs pēc kārtas vēl nekad neviena komanda nav demonstrējusi.

Augstākās Beisbola Līgas.
12. jūlijs.

Čikāgas "Cubs" - Sanfrancisko "Giants" 8:7
Ņujorkas "Yankees" - Toronto "Blue Jays" 9:4
Minesotas "Twins" - Detroitas "Tigers" 6:5
Ņujorkas "Mets" - Kolorādo "Rockies" 3:0
Arizonas "Diamondbacks" - Filadelfijas "Phillies" 10:4
Bostonas "Red Sox" - Baltimoras "Orioles" 12:1
Klīvlendas "Indians" - Tampabejas "Rays" 8:4
Sinsinati "Reds" - Milvoki "Brewers" 8:2
Čikāgas "White Sox" - Teksasas "Rangers" 9:7
Pitsburgas "Pirates" - Sentluisas "Cardinals" 12:11
Kanzassitijas "Royals" - Sietlas "Mariners" 5:4
Hjūstonas "Astros" - Vašingtonas "Nationals" 6:4
Anaheimas "Angels" - Oklendas "Athletics" 4:1
Floridas "Marlins" - Losandželosas "Dodgers" 5:3
Atlantas "Braves" - Sandjego "Padres" 4:1

Izmantotie resursi:
mlb.com

     [+] [-]

, 2008-07-13 14:27, pirms 16 gadiem
Milzīgs prieks par Mets, apbrīnojams sniegums!