Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Murjāņu Sporta ģimnāzijai jauns direktors

Murjāņu Sporta ģimnāzijai jauns direktors
Foto: www.izm.gov.lv

11. novembrī Murjāņu Sporta ģimnāzijas (MSĢ) direktora amatā oficiāli apstiprināja Pēteri Neiju - MSĢ Jūrmalas filiāles vadītāju. Pagaidām viņš pildīs abus pienākumus.

Pirms kāda laika MSĢ direktora amatu pameta Ivars Sprancis. Izglītības ministrija izsludināja konkursu, pieteicās septiņi kandidāti, un rezultātā par jauno direktoru kļuva Neijs. „Man šo amatu piedāvāja jau uzreiz, kad to atstāja iepriekšējais direktors, taču es to nepieņēmu. Šī ir sporta skola, un man, līdzīgi kā sportistam, piemīt sacensību gars. Godīgā konkurencē gribēju redzēt, vai būšu atbilstošs šim amatam,” atzina Neijs.

MSĢ šobrīd finansiāli ir grūti laiku, taču Neijs nebaidās uzņemties direktora pienākumus. „Mēs esam sporta skola un mums ir jācīnās. Murjāņos strādāju jau 29. gadu, sākumā kā treneris, tad Jūrmalas filiāles vadītājs un tagad vēl arī direktors. Man ļoti labi zināma skolas situācija, plusi un mīnusi, protams, ir domas kā uzlabot, taču laiki ir grūti, naudas maz. Pagaidām galvenais ir izdzīvot,” saka Neijs.

„Cik noprotu, beidzot esam saņēmuši lielāku valsts finansējumu. Atbalsts mums ir, domāsim kā risināt problēmas. Negribu tagad skaļi runāt par reformām, bet tādas būs. Šobrīd tās nav atkarīgas no manis, mums ir izglītības ministrijas ieteikumi, kas būs jāīsteno,” saka jaunais direktors.

     [+] [-]

, 2009-11-12 13:03, pirms 15 gadiem
pareizi ir, vajag atbrivoties no tiem kas izlikās ka strādā, bet reali tikai tur bija un neko nedarija!

  +3 [+] [-]

, 2009-11-12 19:13, pirms 15 gadiem
ieprieksheejais direktors bij pilniigs eezelis vinjsh tikai klausiijas ko citi saka un taa arii darija bija zem tupeles visaam murjaanju vadiibas sievieteem