Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Veiksmīgi aizvadīts IFBB "Mevi Gym kauss" fitnesā 2016

Jānis Celmiņš

Veiksmīgi aizvadīts IFBB "Mevi Gym kauss" fitnesā 2016
Foto: Sergejs Urbanovičs

Svētdien, 9.oktobrī, sporta un fitnesa centrā Mevi gym risinājās „IFBB Mevi Gym Kauss 2016” bikini fitnesa, mens physique un fit model kategorijās. Mevi Gym sacensības, kas tiek rīkotas sporta klubā, šogad notiek jau otro reizi, un ir jau ieguvušas lielu interesi. Pasākumā piedalījās 22 sportisti no Latvijas dažādām pilsētām un sporta klubiem.

Neskatoties uz to, ka daudziem vadošajiem Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas sportistiem sezona jau iesākās septembra vidū, valdīja liels satraukums, jo sacensības mājās vienmēr ir emocionāli svarīgas un atbildīgas. Mevi Gym Kauss un tajā valdošā atmosfēra ļoti iedvesmoja un motivēja vēl cītīgāk gatavoties gaidāmajām lielajām sacensībām.

Kopā pasākumā tika pārstāvētas 3 sacensību kategorijas – divas sievietēm un viena vīriešiem.

Kategorijā Bikini Fitness Open pirmais trijnieks: 1.vieta Santa Liepiņa, 2.vieta Solvita Šellare, 3.vieta Vironika Aleksandrova.

Mens physique Open kategorijā: 1.vieta Elvis Rudbahs.

Fit Model Open uzvarēja Evita Reina Beņķe.

Sacensībās piedalījās arī astoņas „IFBB Latvija Fit Model” projekta kategorijas sportistes. Pirmo vietu ieguva Santa Arāja, otro vietu Līga Jenča Salcēviča, bet trešajā vietā ierindojās Valērija Derkača.

Pasākumu tiesāja tiesnešu brigāde, kuras sastāvā bija Starptautiskas kategorijas tiesneši Vladimirs Belovs un Kristīne Vederņikova, Nacionālās kategorijas tiesneši Aivars Visockis, Oksana Poplavskaja un Sandis Valdmanis.

Mevi Gym Kauss un tajā valdošā atmosfēra ļoti iedvesmoja un motivēja vēl cītīgāk gatavoties gaidāmajām lielajām sacensībām, kas notiks 23.oktobrī, kad Koncerta zālē Studio 69 pulcēsies vairāk kā 150 sportistu no piecām valstīm ikgadējā IFBB Latvijas kausa „Rīgas Pērle 2016” pasākumā.

Pateicamies Mevi Gym vadībai par atbalstu un iespēju rīkot šāda veida pasākumus ne tikai lielās auditorijās, bet arī sporta klubos, tadējādi popularizējot bodibildinga un fitnesa sporta veidus Rīgā, sekmējot šo sporta veidu atpazīstamību un attīstību!

Informāciju sagatavoja:
Kristīne Vederņikova