Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Atceļ arī nobraucienu sievietēm

Atceļ arī nobraucienu sievietēm
Lindseja Vonna.
Foto - Scanpix

Bormio (Itālija) notiekošajā kalnu slēpošanas Pasaules kausa sezonas noslēguma posmā jau otro dienu pēc kārtas tiek atceltas sacensības. Par spīti vakar izteiktajām prognozēm, organizatori bija spiesti atcelt arī sacensības nobraucienā sievietēm.

Sacensību atcelšana gan nekādi neiespaidoja disciplīnas mazā Kristāla globusa likteni - amerikāniete Lindseja Vonna jau priekšlaicīgi bija nodrošinājusi uzvaru nobrauciena kopvērtējumā un pirmo vietu saglabātu neatkarīgi no rezultāta pēdējā posmā.

Toties teorētiski nedaudz "sašķobījušās" ASV sportistes izredzes uzvarēt Pasaules kausa absolūtajā kopvērtējumā un iegūt deviņus kilogramus smago Lielo kristāla globusu. Patlaban Vonna kopvērtējumā atrodas par 167 punktiem priekšā Marijai Rīšai no Vācijas. Ja neatgadītos nekas neparedzēts, visticamāk, pēc nobrauciena sacensībām šis pārsvars būtu vēl lielāks - vāciete šajā disciplīnā nav ne tuvu tik sekmīga kā sāncense. Taču Vonnai iespēja palielināt pārsvaru ir tikusi liegta, un atlikušie sacensību veidi krietni daudzsološāki ir no Rīšas viedokļa. Piemēram, supergigantā vāciete ir Pasaules kausa līdere (Vonna - 11.), bet slalomā - astotā labākā (Vonna - tikai četrdesmit pirmā...).

Pasaules kausa kopvērtējums nobraucienā sievietēm.
Noslēguma tabula.

1. VONN Lindsey (USA) 755 punkti
2. GOETSCHL Renate (AUT) 448 punkti
3. JANYK Britt (CAN) 390 punkti
4. PAERSON Anja (SWE) 331 punkti
5. VANDERBEEK Kelly (CAN) 323 punkti
6. STYGER Nadia (SUI) 303 punkti
7. MANCUSO Julia (USA) 282 punkti
8. JACQUEMOD Ingrid (FRA) 228 punkti
9. RIESCH Maria (GER) 224 punkti
10. BRYDON Emily (CAN) 218 punkti

Izmantotie resursi:
www.fis-ski.com

  +1 [+] [-]

, 2008-03-12 20:51, pirms 16 gadiem
Nekas jauns

     [+] [-]

, 2008-03-13 09:29, pirms 16 gadiem
debils raksts - vismaz vareja uzrakstiit kads ir iemesls macu atcelsanai!!!!