Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

OC "Ventspils" notiks Starptautiska šorttreka treniņnometne

Jānis Celmiņš

OC "Ventspils" notiks Starptautiska šorttreka treniņnometne
Haralds Silovs
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Olimpiskajā centrā "Ventspils" no 9. līdz 17. augustam norisinās starptautiska šorttreka treniņu nometne, kurā ir dalībnieki no Ungārijas, Beļģijas, Baltkrievijas, Lietuvas, Austrijas un Latvijas, kopskaitā ap 80 cilvēku, ieskaitot pavadošos personālu.

Ungārijas pārstāvju vidū ir olimpiskās izlases sportisti 12 cilvēku sastāvā un junioru izlase 4 cilvēku sastāvā, savukārt Beļģijas komanda sastāv no 4 junioriem, Baltkrievijas komandā ir 7 juniori un 2 seniori, Lietuvas komandā ir 4 juniori, Austrijas komandā ir 2 olimpiskās izlases sportisti, savukārt Latvijas komandas sastāvā ir 3 olimpiskās izlases sportisti un 6 jauniešu – junioru pārstāvji.

Sportisti trenējas starptautiskās slidošanas asociācijas trenera, kanādieša Iva Nadeu un trīs ungāru treneru vadībā.

Treniņnometnes dalībnieki ir iedalīti četrās grupās: pirmajā grupā (A) trenējas Olimpisko spēļu kandidāti no Ungārijas, Austrijas un Latvijas, savukārt otrajā grupā (B) ir nacionālās junioru izlases dalībnieki, trešajā grupā (C) ir jaunieši, bet ceturtajā grupā (D) sporta skolas "Spars" treneres Irinas Gončarovas vadībā trenējas bērni un iesācēji 1. un 2. apmācību gadā.

Šādas starptautiskas šorttreka treniņnometnes Ventspilī norisinās jau no 2002. gada (katru gadu, izņemot 2008. gada sezonu). Pirmajām trīs (A,B un C grupām) treniņnometnes izdevumus (uzturēšanos Piejūras kempingā un ledus īri) sedz Starptautiskā slidošanas asociācija.

Nedēļas nogalē, 15. un 16. augustā, plkst. 15.00 treniņnometnes dalībniekiem būs sacensības, uz kurām ieradīsies arī Slovākijas izlases pārstāvji piecu cilvēku sastāvā.

Informāciju sagatavoja:
SIA Olimpiskais centrs "Ventspils"

     [+] [-]

, 2009-08-11 12:56, pirms 15 gadiem
vai ad M.Birzulis tur neskaitas ka treneris??