Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Burģim 24. vieta kvalifikācijas turnīrā

Jānis Pārums

Burģim 24. vieta kvalifikācijas turnīrā
Matīss Burģis
Foto: Istvan Polonyi

Latvijas galda tenisists Matīss Burģis izcīnījis 24. vietu Pekinas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā, kas šajā nedēļas nogalē norisinājās Ungārijas galvaspilsētā Budapeštā.

Vakar vakarā Burģis ar zaudējumu uzsāka cīņu par 17.-24. vietu, ar 1:4 piekāpjoties dānim Finam Tugvelam. Arī šodien Latvijas galda tenisistam nācās samierināties ar zaudējumiem. Vispirms ar 1:4 tika zaudēts ungāram Ferencam Pašzi , bet vēlāk ar identisku rezultātu tika atzīts norvēģa Geila Erlandsena pārākums.

Latvijas Galda tenisa federācija sestdien informēja, ka bez trim garantētajām vietām vēl šajā turnīrā tiks izcīnītas vismaz 16-18 ceļazīmes Pekinas olimpiādei.

Starptautiskā Galda tenisa federācija informē, ka Pekinai kvalificējušies pirmie 16 tenisisti. Lai gan daži plašsaziņas līdzekļi vēsta par Burģa kvalificēšanos Pekinai, Latvijas olimpiskās vienības (LOV) pārstāve Marita Vilciņa portālam eSports.lv atzina, ka viņai nav informācijas, ka Burģis būtu iekļuvis starp olimpiešiem.

Saistītie raksti:
Burģim vēl ir cerības tikt uz Pekinu
Burģis apstājas trešajā kārtā
Burģis uzvar
Burģis iekļūst otrajā kārtā
Burģim zaudējums pret Ščetininu

     [+] [-]

, 2008-05-11 22:36, pirms 16 gadiem
nu cereesim ka tika,puika pelniijis ar savu ciinjassparu tas tochna!