Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas airēšanas slalomistiem panākumi Baltijas kausā Igaunijā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Latvijas airēšanas slalomistiem panākumi Baltijas kausā Igaunijā
Ritvars Celmiņš. Foto: Ivar Hütt.

Tallinas pievārtē Jegalas upē Latvijas airēšanas slalomisti aizvadījuši pirmās 2022.gada sacensības krāčūdenī, startējot Baltijas kausā. Pierādot teicamu treniņu darbu ziemā un optimālas pavasara nodarbības uz ūdens, virkne latviešu izcīnīja godalgotas un citas augstas vietas.

Pirmajā dienā K1 laivu klasē vīriešiem visu goda pjedestālu aizņēma Latvjas sportisti. Uzvarēja Ritvars Celmiņš, bet otro un trešo vietu ieguva attiecīgi Kaspars Pakers un Mārtiņš Plaudis. Arī C1 laivu klasē vīriešiem viss pjedestāls Latvijai. Uzvaru izīnīja Krišs Ozols, bet sudrabs Emīlam Varslavānam un bronza Matīsam Silam.

Nākamajā dienā turpat zem Jegalas ūdenskrituma, bet jau citādā trasē, norisinājās Harju apriņķa atklātais čempionāts airēšanas slalomā (Harju Open Canoe Slalom). K1 laivu klasē vīriešiem Latvijas airēšanas slalomistiem izdevās atkārtot Baltijas kausa panākumu, proti, aizņemt pirmo trijnieku un vēlreiz ierindoties tādā pašā secībā - Ritvars Celmiņš, Kaspars Pakers, Mārtiņš Plaudis.

C1 laivu klasē vīriešiem vēlreiz labākais bija Ozols, bet cīņā par otro vietu šoreiz Matīss ar Emīlu mainītās lomās - 2.vieta Silam un 3.vieta Varslavānam. Tūlīt aiz goda pjedestāla palika Edgars Grāvītis.

Jau šajā nedēļas nogalē airēšanas slalomisti dosies pie mūsu dienvidu kaimiņiem, lai sacenstos Viļņas čempionātā un Lietuvas kausā.

     [+] [-]

, 2022-04-11 22:24, pirms 2 gadiem
Malači puiši. Vēlēsim panākumus pasaules kausa posmos un čempionātos.