Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Valneri un Zālītis kļūst par Latvijas čempioniem dambretē veterāniem

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Valneri un Zālītis kļūst par Latvijas čempioniem dambretē veterāniem
Pirmais trijnieks 50+ vīriešiem. Foto: Latvijas Dambretes federācija.

Pagājušajā nedēļas nogalē, 9.martā, Rīgā norisinājās Latvijas veterānu čempionāti 100 lauciņu dambretē, kur par uzvarētājiem kļuva Antra Valnere, Guntis Valneris un Gunārs Zālītis.

Par Latvijas veterānu čempionu sievietēm kļuva un zelta medaļu saņēma Antra Valnere (Ropaži), kura izcīnīja 7 punktus. Otrajā vietā ierindojās un sudraba godalgu saņēma Zoja Uvačana (Rīgas sporta veterānu klubs), viņa izcīnīja 6 punktus.

Par Latvijas veterānu čempionu vīriešiem vecuma grupā 50+ kļuva un zelta medaļu saņēma Guntis Valneris (Jūrmala), kurš izcīnīja 16 punktus no 16 iespējamiem. Otrajā vietā ierindojās un sudraba godalgu saņēma Igors Trubko (RNA dambretes klubs), kurš izcīnīja 11 punktus no 16 iespējamiem. Bronzas medaļu izcīnīja Raimonds Millers (Baltais kauliņš), kurš izcīnīja 10 punktus no 16 iespējamiem.

Par Latvijas veterānu čempionu vīriešiem vecuma grupā 70+ kļuva un zelta medaļu saņēma Gunārs Zālītis (Salaspils), kurš izcīnīja 10 punktus no 16 iespējamiem. Otrajā vietā ierindojās un sudraba godalgu saņēma Jānis Lelis (Rīgas Sporta veterānu klubs), kurš izcīnīja 8 punktus no 16 iespējamiem. Bronzas medaļu izcīnīja Tālivaldis Rūmītis (Dobeles PSK), kurš arī izcīnīja 8 punktus no 16 iespējamiem.

Izmantotie resursi:
Latvijas Dambretes Federācija