Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Māris Ķuda kļūst par Liepājas čempionu galda tenisā

Andrejs Siliņš

Māris Ķuda kļūst par Liepājas čempionu galda tenisā
Galda teniss Liepājas Olimpiskajā centrā
Foto: liepajniekiem.lv

Aizvadītajā nedēļas nogalē, no 8. un 10. martam, Liepājas Olimpiskajā centrā norisinājās Liepājas Atklātais čempionāts galda tenisā, kurā piedalījās vislabākie Liepājas un rajona galda tenisisti, kā arī viesi no Rīgas, Jelgavas un Iecavas.

Sacensības kopumā aizritēja trīs dienu garumā gan sieviešu, gan vīriešu konkurencē. Sieviešu konkurencē kopumā piedalījās 16 dalībnieces, bet vīriešiem par čempiona titulu cīnījās 42 dalībnieki.

Sievietēm par uzvarētāju kļuva Inta Zdanovska, kura finālā pārspēja rucavnieci Luīzi Miezīti, bet godpilno 3. vietu ieguva medzeniece Evija Griezīte. Aiz labāko trijnieka palika liepājniece Dace Štamere.

Vīriešiem pie pārliecinoša panākuma tika Māris Ķuda, kurš finālā bez problēmām pārspēja liepājnieku Uldi Kapelleru. Savukārt cīņā par bronzas medaļām liepājnieks Roma Mineiķis uzvarēja Liepājas 1. vidusskolas 12. klases audzēkni Rolandu Meru.

Sacensību organizatore Rasma Freiberga piebilst, ka šajā pavasarī ir plānots sarīkot arī Liepājas kausu galda tenisā, kurā interesi ir izteikuši ne viens vien šī sporta veidu entuziasts.

Uzvarētāji vīriešu konkurencē:

1.vieta Māris Ķuda
2.vieta Uldis Kapellers
3.vieta Romunas Mineiķis

Uzvarētājas sieviešu konkurencē:

1.vieta Inta Zdanovska
2.vieta Luīze Miezīte
3.vieta Evija Griezīte.

Informāciju sagatavoja
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs
Mārtiņš Sīlis
LOC Mārketinga vadītājs