Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Izrādīs "Nothing But the Truth"

Andrejs Siliņš

17.janvārī 18.30 kinoteātrī „K-Suns” Berga Bazārā varēs noskatīties kinofilmu „Nothing But the Truth”. Pasākumu organizē Latvijas Skeitborda Federācija sadarbībā ar SIA „VIVA Sport”, oficiālajiem Nike izplatītājiem Latvijā.

Nothing But the Truth ir stāsts par Nike SB komandu
2006.gada oktobrī Nike SB komanda nolēma, ka ir pienācis laiks uzņemt filmu. Tā tika filmēta Dienvidkalifornijā - Santa Clarita Valley, izmantojot oriģinālo Mark Mothersbaugh mūziku.

Filmas uzņemšanā piedalījās profesionāli skeitbordisti- Paul Rodriguez, Brian Anderson, Gino Iannucci, Stefan Janoski, Omar Salazar, Chet Childress, Reese Forbes, Todd Jordan, Daniel Shimizu, Danny Supa, Wieger Van Wageningen, Lance Mountain un amatieri Grant Taylor, Lewis Marnell, Dan Murphy un Clark Hassler beļģa Lionel Goldstein vadībā, lai parādītu visu patiesību un Nothing But the Truth.

Šajā filmā ir redzama katra skeitbordista individuālā dzīves interpretācija, kas viss kopā izskatās kā mazliet no Jackass- daudz triku, daudz meiteņu un daži ļoti dīvaini piedzīvojumi.

Pēc filmas demonstrēšanas tiks izsludināts konkurss, talantīga Latvijas skeitbordista, kuru turpmāk atbalstīs Latvijas Skeitborda Federācija un Nike, meklēšanai. Ar konkursa noteikumiem iepazīstinās Latvijas Skeitborda federācijas vadītājs Gints Gailītis.

Šajā pasākumā arī tiks godināti Latvijas skeitbordisti par sasniegumiem 2007.gadā - Latvijas Skeitborda Federācija apbalvos ar Ministru Kabineta piešķirto prēmiju 2007.gada Pasaules un divkārtējo Eiropas čempionu skeitborda slalomā Jāni Kuzminu un Eiropas junioru vicečempionu skeitbordā slalomā Gustavu Gailīti. Abiem būs arī dāvana no Nike - dāvanu karte 2008.gada pavasara kolekcijas Nike skate apaviem.