Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Labākie kadeti Kuldīgā un Rīgā

Lielvārdē noslēdzies Latvijas kadetu komandu čempionāts "Brīnumdambrete" 64 lauciņu dambretē. 30 komandu konkurencē cīņas par pirmo vietu bija ļoti sīvas.

Pirmo vietu izcīnīja Kuldīgas Spora skolas komanda (60 punkti), kuras sastāvā bija Ā. Brantevics, A. Girgensons, P. Gailāns, I. Brantevica. Komandas treneris R. Tomass.

Otro vietu, atpaliekot tikai par vienu punktu, izcīnīja Rīgas Skolēnu pils komanda - I. Galanskis, V. Veinbergs, R. Stašuls, A. Niedra, treneris M. Mitenbergs. Trešie palika Kuldīgas Dambretes kluba spēlētāji (51 punkts).

Labākās Latvijas kadetu komandas janvāra sākumā Polijā sacentīsies tradicionālā starptautiskā turnīrā "Zelta kauliņš", kas notiks jau 26. reizi.

Informāciju sagatavoja:
Pēteris Freidenfelds

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-10 21:38, pirms 17 gadiem
interesanti...

     [+] [-]

, 2007-12-10 21:42, pirms 17 gadiem
Nu, jaa, Kuldigas dambretisti vienmer bijusi topa jauniesos. prieks, ka peteris esportam suta informaciju par dambreti. tas ir pozitivi.


p.s. machumbi, tevi tur apspeletu kaa mazo, jo ir jazina idejas ar logisko domasanu vien nepietiks. Tici man, es tam visam esmu izgajis cauri!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-12-10 22:48, pirms 17 gadiem
-> machumbi ja šis stiprais nepaskaidros, tad nez vai ko iemācīsies no viņa. 64-lauciņu dambretē lai izvilktu uz neizšķirtu daudz nevajaga, ja neskaita to, ka vismaz jāzina kauliņu izvietošanas principus.
Šahā tas ir gandrīz bezcerīgi. Ar vienu loģisko domāšanu ir stipri par īsu, pat zinot atklātnes, ja nezini plānu kā rīkoties, tad nez vai ko panāksi. Pat neko neliekot pa sitienam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja