Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Judins IBSF pasaules čempionātā snūkerā apstājas ceturtdaļfinālā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Judins IBSF pasaules čempionātā snūkerā apstājas ceturtdaļfinālā
Rodions Judins.

LETA. Latvijas pārstāvis Rodions Judins ceturtdien apstājās ceturtdaļfinālā Antaljā notiekošā Starptautiskās Biljarda un snūkera federācijas (IBSF) pasaules čempionātā.

Judins, kurš "play-off" izsēts ar piekto numuru, ceturtdaļfinālā līdz četriem uzvarētiem freimiem ar 3-4 zaudēja irānietim Amiram Sarhošam, kuram ir 13.numurs.

Izslēgšanas turnīru Judins sāka no otrās kārtas jeb sešpadsmitdaļfināla, kurā ar 4-1 uzvarēja Kricanutu Lercatajathornu no Taizemes (28.), bet astotdaļfinālā viņš ar rezultātu 4-1 pārspēja Malaizijas spēlētāju Čoju Juvā (44.).

Apakšgrupā Judins uzvarēja visās trīs spēlēs, nezaudējot nevienu freimu, kamēr Filips Kalniņš zaudēja visās trīs cīņās un Artūrs Ķeņģis atzina pretinieku pārākumu visos četros aizvadītajos mačos. Izslēgšanas turnīrā iekļuva 48 snūkeristi no startējušajiem 97 spēlētājiem.

IBSF pasaules čempionāts tiek dēvēts arī par pasaules amatieru čempionātu. Antaljā notiekošajās meistarsacīkstēs izslēgšanas turnīrā ar pirmo numuru izsēts Somijas pārstāvis Robins Halls, kurš savulaik bija vienīgais Ziemeļvalstu snūkera spēlētājs profesionālajā tūrē.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2022-11-11 06:53, pirms gada
Igaunis vakar zaudēja uk open last 48 ,tas ir fantastisks sasniegums.