Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Nūjotāji pulcēsies Rīgā

Šā gada 17. jūlijā plkst.19 Uzvaras parkā Rīgā notiks šī gada otrais nūjošanas masu pasākums, kuru vadīs Starptautiskās nūjošanas asociācijas instruktors no Somijas Pasi Jūtilanens un Latvijas Tautas sporta asociācijas (LTSA) sertificētie instruktori.

Nūju saņemšana un dalība pasākumā visiem interesentiem būs bezmaksas. Pasākuma noslēgumā notiks "EXEL" nūju un "Reebok" apavu un sporta piederumu izloze.

Starp pasākuma dalībniekiem būs sastopams arī Rīgas Domes priekšsēdētāja vietnieks un aktīvs nūjotājs Almers Ludviks. "Nūjošana ir demokrātisks sporta veids, tam nav vecuma vai dzimuma ierobežojumu. Galvenais, lai cilvēks vēlas aktīvi pavadīt brīvo laiku un rūpēties par savu veselību. Nūjošanai pievērsos, jo tā ir lieliska alternatīva klasiskajiem sporta veidiem, šī aktivitāte dod enerģiju un labu noskaņojumu, pēc nūjošanas jūtos gandarīts un apmierināts par sasniegto. Turklāt nūjošanas pasākumos ir iespējams pavadīt brīvo laiku kopā ar ģimeni un domubiedriem, kā arī gūt daudz pozitīvu emociju," stāsta Ludviks.

Papildu nūjošanas pasākumi šogad paredzēti šādās Latvijas pilsētās un rajonos:
19.07. Alūksnes rajons, Alsviķu pagasts
24.07. Preiļi
09.08. Jūrmala, Majori
15.08. Rīga
16.08. Rēzekne
17.08. Rīga
13.09. Rīga
20.09. Madona
18.10. Visa Latvija
08.11. Rīga

Nūjošanas pasākumus organizē LTSA sadarbībā ar sporta apavu un apģērbu ražotāju "Reebok". 1991. gadā dibinātās LTSA galvenie mērķi ir radīt nepieciešamos apstākļus tautas sporta attīstībai Latvijā un rast iespējas katram iedzīvotājam nodarboties ar fiziskām aktivitātēm. LTSA regulāri organizē sporta pasākumus tā, lai tie būtu pieejami ikvienam un dalībniekiem sniegtu gandarījumu un pozitīvas emocijas.

Informāciju sagatavoja:
Katrīna Gorbatenkova

     [+] [-]

, 2008-07-11 13:08, pirms 16 gadiem
Mežā nūjojot, nūjas var noderēt pašaizsardzībai, tas tāds plus, mīnuss atkal, ka cilvēks, kurš iet ar nūjām, izskatās pēc jefiņa

     [+] [-]

, 2008-07-11 17:30, pirms 16 gadiem
Man jau nu ljoti nepatiik tendence, ka mezhu un pakalnu takas aizvien bliivaak apdziivo kompaanijas ar bakstaamriikiem... Droshi, dodieties dabaa, bet nekjerieties pie bakstaamriikiem tikai taapeec vien, ka tas ir modee.

     [+] [-]

, 2008-07-15 21:25, pirms 16 gadiem
modee?
tas ir efektiiivi, un kaada skjirba vai es eju ar Nuujaam vai bez taam!!!
tie kas ir ar sportu uz Juus un aktiivo atpuutu+ - knaab suudaa