Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Grigorjevam 16. vieta Eiropā

Jānis Celmiņš

Grigorjevam 16. vieta Eiropā
Artjoms Grigorjevs
foto: saufed.lv

No Eiropas junioru čempionāta ložu šaušanā, kas no 7. līdz 12. jūlijam risinās Čehijas pilsētā Pilzenē atgriezušies Latvijas ložu šaušanas izlases un Daugavpils sporta skolas pārstāvis Artjoms Grigorjevs.

Latviju šajā čempionātā pārstāvēja pistoļu šāvējs Artjoms Grigorjevs un viņa treneris Dmitrijs Vasiļjevs. Sasniedzot personisko rekordu vingrinājumā MP-60, Grigorjevs ar rezultātu 540 izcīnīja 16. vietu 38 dalībnieku konkurencē. Lai iekļūtu finālā daugavpilietim pietrūka septiņu punktu.

Grigorjeva treneris Dmitrijs Vasiļjevs pēc atgriešanās ir apmierināts. „Ar sasniegto rezultātu esam ļoti apmierināti. Sacensības bija noorganizētas visaugstākajā līmenī, laba līmeņa šautuve un līdz ar to arī lielisks rezultāts. Šis ir Artjoma līdz šim labākais rezultāts. Veiksmīgi startējām arī Lietuvā, bet tie tomēr nav oficiāli mači, tāpēc rezultātu nevar uzskatīt kā personīgo rekordu. Šis rezultāts dod spēku turpināt darbu,” pastāstīja Vasiļjevs.

Uzvaru šajā vingrinājumā izcīnīja Hanss Melhiori no Itālijas. Otro vietu izcīnīja Ihors Dimničs (Ukraina), bet trešo Petito Klemāns (Francija).