Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Ekstrēmisti šovasar pulcēsies Dzintaros

Ekstrēmisti šovasar pulcēsies Dzintaros
Māris Orniņš.
Foto: Ingus Krūmiņš

Šī gada 9. augustā Jūrmalā, Dzintaru pludmalē, pirmo reizi norisināsies ekstrēmo sporta veidu pasākums ''Ride It: Summer Jam'', kas ir vasaras versija jeb kvalifikācija februārī notiekošajam ''Winter Jam''.

''Ride It: Winter Jam'', kas notika Rīgas Kinostudijā, pulcēja ap 3000 skatītāju un vairāk kā simts dalībnieku no desmit valstīm. Var noprast, ka pasākuma organizatori ''Summer Jam'' laikā cer uz vēl lielāku atsaucību, jo, lai popularizētu gaidāmo pasākumu, reklāmā ieguldīti daudz lielāki līdzekļi.

Paralēli sacensībām apmeklētājiem būs iespēja izklaidēties arī vienkārši, spēlējot kādu pludmales sportaveidu, izkustināt kājas dejošanai speciāli paredzētā teltī u.t.t.

Sacensības sāksies pl. 10:00 un norisināsies līdz pl. 23:00, tomēr pats pasākums ar to beidzies nebūs, jo jau pl. 22:00 sāksies ''Summer Jam'' afterpārtijs, kas norisināsies tuvējā ''Cinevilla Studio'' (nejaukt ar kino pilsētiņu) un kurā ielaisti tiks visi, kas sasnieguši vismaz 16 gadu vecumu.

Biļetes uz ''Ride It: Summer Jam'', sākot ar 1. jūniju, iespējams iegādāties visās ''Biļešu Serviss'' tirdzniecības vietās, turklāt pirmo 500 biļešu cena būs tikai 7Ls. Tomēr katras nākamās 500 biļetes maksās jau par latu dārgāk. Bērniem līdz sešu gadu vecumam ieeja bez maksas.

Izmantotie resursi:
rideit.lv

  -2 [+] [-]

, 2008-06-10 20:56, pirms 16 gadiem
par Latu dargak ak nee tikai ne to!

     [+] [-]

, 2008-06-11 02:52, pirms 16 gadiem
cerams tur pietiks viets visiem skatiitaajiem!