Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Ķengaraga sporta svētki jau pēc dažām dienām

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Ķengaraga sporta svētki jau pēc dažām dienām
Publicitātes foto

Piektdien, 13. septembrī no plkst. 14.00 Sporta centrā „Ķengarags” (Maskavas iela 273) risināsies Ķengaraga sporta svētki, kur iedzīvotāji varēs piedalīties dažādās sporta aktivitātēs, kā arī vērot paraugdemonstrējumus klinšu kāpšanā. Ķengaraga sporta svētki ir viens no Rīgas Sporta gada pasākumiem, informē pasākuma organizatori.

Stadionā iedzīvotājiem būs iespēja spēlēt strītbolu, piedalīties karatē sacensībās, sacensties lēcienos uz batuta, šahā, novusā, virves vilkšanā, kā arī jaunsargu piedāvātās aktivitātēs. Ikviens interesents varēs izmēģināt spēkus kāpšanas sportā, jo svētku laikā Bērnu un jauniešu centra „Daugmale” kāpšanas sporta pedagogi konsultēs par pareizu kāpšanas tehniku un ļaus izmēģināt speciālo kāpšanas sienu.

Līdztekus sporta aktivitātēm stadionā būs apskatāmi dažādās radošajās darbnīcās tapuši darbi, par kuriem parūpēsies bērnu un jauniešu centrs „Daugmale”.

Pasākumu atbalsta Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, to organizē Bērnu un jauniešu centrs „Daugmale”.

Izmantotie resursi:
sports.riga.lv