Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas komanda izcīna otro vietu Eiropas kausa posmā šaušanā ar pistoli

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Latvijas komanda izcīna otro vietu Eiropas kausa posmā šaušanā ar pistoli
Foto: Latvijas Šaušanas federācija

LETA. Latvijas komanda sestdien Tallinā Eiropas kausa posmā šaušanā ar pistoli 25 metru distancē izcīnīja otro vietu šaušanā ar lielkalibra sporta pistoli, ziņo Latvijas Šaušanas federācija.

Šaušanā ar lielkalibra sporta pistoli (30 šāvieni pa mērķi ar melno apli un 30 šāvieni pa īslaicīgi redzamu mērķi) Latvijas komanda sasniedza rezultātu 1736 punkti un ieguva sudraba medaļas.

Vēl līdz pēdējai sērijai Latvijas un Igaunijas sportistiem bija ļoti līdzīgs komandas rezultāts. Veiksmīga pēdējā sērija mājiniekiem ļāva izcīnīt pirmo vietu, bet Somijas izlasei tika trešā vieta.

No Latvijas sportistiem individuāli labākais sestdien bija Emīls Vasermanis, kurš ar personisko rekordu 582 punkti izcīnīja sudraba medaļu.

Ernestam Erbam 578 punkti deva sesto vietu, Rihardam Zorgem personiskais rekords 577 punkti deva astoto vietu, bet Lauris Strautmanis ar sašautiem 576 punktiem ierindojās devītajā vietā.

Uzvaru svinēja Igaunijas sportists Peters Olesks, sašaujot 586 punktus.

Svētdien sacensību dalībnieki sacentīsies ātršaušanā ar mazkalibra pistoli pa mērķi ar melno apli.

Izmantotie resursi:
LETA