Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Švecovs kombinācijā zaudē cerības uz medaļu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Švecovs kombinācijā zaudē cerības uz medaļu
Pāvels Švecovs
Foto: www.pieccina.lv

Pāvelam Švecovam nav izdevies izcīnīt medaļu Držonkovā (Polija) notiekošajā pasaules junioru čempionātā modernajā pieccīņā. Pirms kombinācijas atrodoties 5. vietā, Šveicovam beigās jāsamierinās ar 20. vietu.

Šī gada Eiropas junioru čempionāta bronzas medaļas ieguvējs Švecovs pirmās trīs disciplīnas – paukošanu, peldēšanu un jāšanu – aizvadīja labi, atrodoties desmitniekā. Pirms kombinācijas (šaušana un skriešana) Švecovam bija 5. vieta, no tā brīža līdera īru sportista Artūra Lenigana-Kīfa atpaliekot 29 sekundes.

Kombinācijā Švecovam tikai 33. vieta 36 dalībnieku konkurencē un summā jāsamierinās ar 20. vietu un 5564 punktiem. Par čempionu kļuva francūzis Valentīns Belo (5876), sudrabs Denisam Pavļukam no Ukrainas (5860), bet Lenigans-Kīfs spiests samierināties ar bronzu (5844). Belo pirms kombinācijas bija tikai 10. vietā, Īrijas sportistam zaudējot 39 sekundes.

Izmantotie resursi:
Pentathlon.org - UIPM Homepage