Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Aicina pieteikties LTSA Ziemas čempionātam vairākos sporta spēļu veidos

Jānis Celmiņš

Aicina pieteikties LTSA Ziemas čempionātam vairākos sporta spēļu veidos
Foto: Jānis Priedītis

Latvijas Tautas sporta asociācija (LTSA) aicina komandas līdz 10. oktobrim pieteikties kārtējam Ziemas čempionātam dažādos sporta spēļu veidos - volejbolā, basketbolā un telpu futbolā. Tajā aicinātas piedalīties organizāciju, uzņēmumu, pilsētu, novadu un pagastu komandas.

LTSA Ziemas čempionātu organizē jau 16. reizi, lai atbalstītu strādājošo sporta aktivitātes un dotu iespēju komandām piedalīties sacensībās dažādos sporta spēļu veidos. Čempionātā jau tradicionāli piedalās komandas no visas Latvijas. LTSA piedāvā komandām pieteikties šādiem sporta veidiem:

- volejbolā (sieviešu, vīriešu, jauktajām un veterānu komandām);
- basketbolā (vīriešu, sieviešu un jauktajām komandām);
- telpu futbolā (vīriešu komandām).

LTSA čempionāts notiks no 2011. gada oktobra līdz 2012. gada aprīlim ar sabraukuma spēlēm. Sacensības tiek organizētas dažādās Latvijas vietās atkarībā no pieteikto komandu piederības pilsētai vai novadam. Sacensības notiek saskaņā ar LTSA valdes sēdē apstiprinātu nolikumu un kalendāru, kas iepriekš tiek apspriests pārstāvju sanāksmē. Tāpat arī dalības maksa tiek noteikta pārstāvju sanāksmē, atkarībā no komandu skaita un izspēles sistēmas attiecīgajos sporta veidos.

Sīkāku informāciju par LTSA XVI Ziemas čempionātu un pieteikšanos iespējams iegūt LTSA mājas lapā Latvijas Tautas sporta asociācija - Ziņas, zvanot pa tālruni 67226215, vai rakstot e-pastu ltsa@riga.lv.

Papildu informācija:
Latvijas Tautas sporta asociācija
Tālr: 67226215; 29412801
E-pasts: ltsa@riga.lv
Latvijas Tautas sporta asociācija - Ziņas