Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Juniori Izaicinājuma kausā ieņem 7. vietu

Latvijas junioru izlase kērlingā ieņēmusi 7. vietu Eiropas junioru Izaicinājuma kausā. Ar divām uzvarām piecās apakšgrupas spēlēs Latvijas juniori ierindojas trešajā vietā savā grupā.

Pēc neveiksmīgā sākuma, kad tika piedzīvoti trīs zaudējumi pret Franciju (6:9), Spāniju (7:8) un Čehiju (3:10), noslēgums izdevās lielisks. Ar 6:3 izdevās pārspēt Somijas juniorus, un pēdējā spēlē ar 11:2 tika sagrauta Beļģija.

Lai turpinātu cīņu par tikšanu uz Pasaules junioru čempionātu, mūsu spēlētājiem savā apakšgrupā bija jāieņem vismaz otrā vieta. Šoreiz izcīnītā trešā vieta apakšgrupā kopvērtējumā ļāva ieņemt vien 7. vietu.

Eiropas kērlinga junioru Izaicinājuma kausā šogad piedalās 12 puišu un astoņas meiteņu komandas. Meiteņu konkurencē Latvija netika pārstāvēta.

Latvijas junioru izlases sastāvs: skips Raivis Bušmanis, Edgards Soika, Artūrs Volkovičs, Arvis Bušmanis (visi no "JKK/Juniors" komandas) un Edgars Mucenieks ("Ondulat B").
Treneris: Jānis Laizāns, palīgs Viesturs Glāzītis.

Informāciju sagatavoja:
Artis Zentelis, Latvijas Kērlinga asociācijas preses sekretārs

  -1 [+] [-]

, 2008-01-15 12:08, pirms 16 gadiem
Jā... padi*st Spānijai kērlingā...
Vajadzēja to spēli paņemt un vis būtu čikeniekā...