Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Sestdien Lielupē notiks aizraujošais LČ airēšanā izslēgšanas sprintā

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Sestdien Lielupē notiks aizraujošais LČ airēšanā izslēgšanas sprintā
Foto: Agita Puriņa.

Sestdien, 10. septembrī,Jelgavā notiks aizraujošais Latvijas čempionāts airēšanā izslēgšanas sprinta disciplīnā Open grupā.

Pirmajā sacensību kārtā visi sportisti veiks 500 metru distanci, airējot pa vienam ar atsevišķu startu, un pēc rezultātiem labākie 16 sportisti tiks atlasīti uz nākamo kārtu jeb izslēgšanas kārtu. Otrajā un pārējās sacensību kārtās sportistiem būs jāairē uz pusi īsāka disatnci - 250 metri.

Ātrākie 16 pēc pirmās kārtas cīnīsies par medaļām un otrajā kārtā startēs pāros pēc izslēgšanas principa: 16. ar 1., 15. ar 2. un tamlīdzīgi. Pāra uzvarētāji tiks tālāk un turpinās cīņu par medaļām.

Sportisti, kas pēc pirmās kārtas ierindosies 17. vietā un zemāk, otrajā kārtā 250 metru distanci veiks pa vienam ar atsevišķu startu un tālākajās kārtās vairs nepiedalīsies.

Čempionātā startēs vieninieki un nepāra divnieki. Čempionātu organizē Jelgavas BJSS sadarbībā ar Sporta servisa centru un Latvijas Airēšanas federāciju.

Starts sestdien plkst. 11.

Izmantotie resursi:
Sākums : Jelgava