Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

"Reebok EasyTone" apavi testā uzrāda muskuļu aktivizācijas pieaugumu par 28%

Andrejs Siliņš

Delaveras universtitātē (ASV) veiktajā elektromiogrāfijas testā sieviešu apavi "EasyTone" uzrādīja par 28% lielāku ietekmi uz kājas un sēžas muskuļu stiprināšanu iešanas laikā. Testā tika salīdzināti sieviešu ielas apavi.

°EasyTone apavu tehnoloģiju 18 mēnešu ilgu pētījumu rezultātā izstrādājis NASA (National Aeronautics and Space Administration) bijušais inženieris Bills Makinnis (Bill McInnis), kurš piedalījās arī elektromiogrāfijas testa veikšanā. Elektromiogrāfijas testa laikā pie muskuļiem tiek piestiprināti elektrodu sensori, kas mēra muskuļu aktivizāciju iešanas laikā.

EasyTone apavi ir pielāgoti sievietes pēdas anatomijai un to tehnoloģija ir izstrādāta, lai palīdzētu tonizēt sēžas, augšstilbu un apakšstilbu muskuļus. Apavu uzbūvē nozīmīga ir zoles daļa, kurā izvietoti līdzsvara spilventiņi zem papēža un pēdas priekšdaļā. Šie spilventiņi, liekot soli, ķermenim liek noturēt līdzsvaru, līdz ar to muskuļiem nepieciešams darboties ar lielāku intensitāti.

Par Reebok EasyTone kampaņas seju kļuvusi modele Bara Refaeli (Bar Refaeli), zināma arī kā aktiera Leonardo di Kaprio (Leonardo di Caprio) draudzene, kura maija beigās piedalījās EasyTone launch kampaņā Eiropā.

Reebok International Ltd., kuras galvenā pārvalde atrodas Masačūsetsā, ASV, ir pasaules mēroga kompānija sporta un fitnesa tērpu, ikdienas apģērbu, apavu un aksesuāru dizaina, tirdzniecības un izplatīšanas jomā. Reebok International Ltd. pārstāv dažādus zīmola produktus, piemēram, Reebok – CCM Hockey un Sports Licensed Division.