Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Latvijas sieviešu izlase ar graujošu uzvaru sāk cīņu par pasaules 17. vietu

Agris Suveizda

Latvijas sieviešu izlase ar graujošu uzvaru sāk cīņu par pasaules 17. vietu
Foto: Latvijas sieviešu lakrosa izlase Facebook

LETA. Latvijas sieviešu lakrosa izlase otrdien ar uzvaru sāka turnīru par 17.vietu ASV notiekošajā pasaules čempionātā. Latvijas izlase ar rezultātu 13:1 (6:0, 4:0, 1:0, 2:1) sagrāva Kolumbiju.

Trīs vārtus Latvijas izlases labā guva Laura Liepiņa, pa diviem vārtiem bija Džeimijai Lasdai, Eiženijai Rudzinskai un Valērijai Druzjakai, bet pa reizei atzīmējās Laura Baltmane, Līva Balode, Estere Urbančika un Elīna Ruperte. Ceturtdaļfinālā par 17.vietu latvietes spēkosies ar Zviedriju.

Latvijas pirmā pretiniece Uganda vīzu problēmu dēļ nespēja ierasties ASV, tādējādi pretinieces tika izslēgtas no turnīra. Nākamajā mačā latvietes piektdien ar rezultātu 2:10 zaudēja Vācijai, sestdien ar 9:5 tika uzvarēta Jamaika, bet pirmdien mačā par vietu astotdaļfinālā latvietes ar 7:15 atzina Velsas izlases pārākumu. Ar vienu uzvaru trīs spēlēs Latvija ieņēma trešo vietu C apakšgrupā un meistarsacīkstes turpina turnīrā par 17.vietu.

Šis ir 11.pasaules čempionāts sievietēm. Līdz šim ASV izcīnījusi astoņus titulus, bet Austrālija - divus. Latvijas izlase piedalās savā trešajā čempionātā. Iepriekšējos divos turnīros Latvijas lakrosistes ierindojās 17.vietā. Čempionāts norisināsies līdz 9.jūlijam.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2022-07-05 21:50, pirms 2 gadiem
Šodien viegla uzvara, bet rīt ar zviedrietēm būs sīvāk, taču arī viņas vajadzētu vinnēt.

     [+] [-]

, 2022-07-05 23:13, pirms 2 gadiem
Diskusiju virzītājs Edgars rakstīja: Šodien viegla uzvara, bet rīt ar zviedrietēm būs sīvāk, taču arī viņas vajadzētu vinnēt.
Varbūt zini, par kādu finansējumu komanda piedalās? Meitenes pašas sametās?

     [+] [-]

, 2022-07-06 07:10, pirms 2 gadiem
damokla_zobens_22 rakstīja: Varbūt zini, par kādu finansējumu komanda piedalās? Meitenes pašas sametās?
Cik zinu tad federācijas finansējums ir ļoti minimāls, pašas tērē savus līdzekļus, taisa fund raising utt. Bija arī raksts iepriekšējā mēneša SA.

     [+] [-]

, 2022-07-06 09:18, pirms 2 gadiem
Diskusiju virzītājs Edgars rakstīja: Cik zinu tad federācijas finansējums ir ļoti minimāls, pašas tērē savus līdzekļus, taisa fund raising utt. Bija arī raksts iepriekšējā mēneša SA.
Tā varētu būt. Federācija budžets droši vien ir tikai daži tūkstoši eiro.