Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Kudrjavceva un Miteva lieliskas PK posmā mākslas vingrošanā

Kudrjavceva un Miteva lieliskas PK posmā mākslas vingrošanā
Silvija Miteva
Foto: AFP/Scanpix

Šajā nedēļas nogalē Bulgārijas galvaspilsētā Sofijā notika Pasaules kausa posms mākslas vingrošanā. Lieliskas sacensības aizvadīja krieviete Jana Kudrjavceva un mājiniece Silvija Miteva. Kudrjavcevai divas pirmās un divas ceturtās vietas, savukārt bulgāriete atbildēja ar iekļūšanu trijniekā katrā no individuālajām disciplīnām, šim panākumam pievienojot Bulgārijas pirmo (vāles) un otro vietu (bumbas un lentas) grupām.

Kudrjavceva uzvarēja individuālajās ieskaitēs ar apli un vālēm. Vingrojumā ar apli krieviete pārspēja bulgārieti Mitevu un kvalifikācijas uzvarētāju Jeonu Jae Sonu no Korejas, savukārt vingrojumā ar vālēm Kudrjavceva bija pārāka pār Gannu Rizatdinovu no Ukrainas un jau pieminēto Mitevu.

Neskaitot Kudrjancevu un Mitevu, salīdzinoši sekmīgs PK posms izdevies arī Krievijas vingrotājai Margaritai Mamunai, kura uzvarēja vingrojumā ar bumbu, bet disciplīnā ar lentu palika dalītajā otrajā vietā ar Rizatdinovu.

Pārsteidzoši bija spēcīgās Krievijas izlases neiekļūšana trijniekā grupas vingrojumā ar vālēm – priekšā krievietēm pasteidzās lieliskās mājinieces, kā arī Spānijas un Baltkrievijas izlases. Krievija gan daļēji kompensēja šo neveiksmi ar uzvaru grupas vingrojumā ar bumbām un lentām.

Izmantotais avots:
Начална страница