Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Ventspilī atsākas nodarbības kāpšanas sportā

Andrejs Siliņš

Iestājoties siltākam laika, Ventspilī atsākušās nodarbības uz modernās Sporta nama „Centrs” kāpšanas sienas. Nodarbības būs virzītas uz harmonisku personības garīgo un fizisko attīstību, veselības nostiprināšanu, atmiņas un intelekta attīstīšanu, kā arī tādu īpašību kā mērķtiecība un neatlaidīgums, patstāvība un iniciatīva, izlēmība un drosme veicināšanu.

Nodarbības pieredzējušu instruktoru vadībā notiks katru otrdienu un ceturtdienu no plkst. 17:00 līdz 20:00, un katru sestdienu no plkst. 12:00 līdz 16:00.

2008.gadā, atklājot jauno sporta namu „Centrs”, pilsēta tika pie Baltijā modernākās kāpšanas sporta sienas, kas ir 11m plata, 14m augsta un ar pārkari ~6m, kā arī pie 30 m garas bolderinga sienas, kuras lielais garums un maršrutu dažādība ļauj to lieliski izmantot arī nopietniem kāpējiem iesildoties, trenējot izturību, un veicot ilgstošus kāpšanas tehnikas vingrinājumus.

Aicinām ventspilniekus un pilsētas viesus izmantot iespēju un pavadīt savu brīvo laiku aktīvi, apgūstot jaunas iemaņas. Papildus informāciju var iegūt pie instruktoriem – Eduarda (29179194) vai Tīnas (26170375).

Informāciju sagatavoja:
SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils""