Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Hārdijai samazināts diskvalifikācijas termiņš

Hārdijai samazināts diskvalifikācijas termiņš
Džesika Hārdija
Foto: AFP

Bijušajai pasaules rekordistei peldēšanā Džesikai Hārdijai pēc Pekinas olimpisko spēļu atlases sacensībām pagājušā gada jūlijā Omahā tika piespriesta divu gadu diskvalifikācija par aizliegto preperātu lietošanu, bet nu Amerikas Sporta arbitru asociācija termiņu saīsinājusi līdz vienam gadam.

Tā kā Džesikas Hārdijas dopinga skandāls vēl aizvien nav izskatīts Starptautiskajā Sporta arbitrāžas tiesā Lozannā, neatkarīgie speciālisti no Amerikas Sporta arbitru asociācijas lēmuši, ka Hārdijai piespriestais divu gadu sods ir nesamērīgs un saīsinājuši to līdz vienam gadam, līdz ar to Džesika Hārdija varēs atsākt dalību sacensībās no šā gada 31. jūlija.

ASV arbitri pieļauj iespēju Hārdijas diskvalifikācijas termiņu samazināt vēl vairāk, jo Starptautiskās Olimpiskās komitejas jaunās direktīvas paredz aizliegt nākošajās divās Olimpiskajās spēlēs startēt tiem sportistiem, kam diskvalifikācijas termiņš pārsniedzis sešus mēnešus.

Izmantotie resursi:
swimnews.com

     [+] [-]

, 2009-05-05 17:29, pirms 15 gadiem
Pirmo reizi vispaar dzirdu ,ka diskvalificē uz tik īsiem termiņiem-mazāk par 6 mēnešiem.Par ko tad tādus sodus dod?Par kafijas dzeršanu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja