Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

"Time Run" aicina piedalīties rudenīgajā auto-foto orientēšanās posmā

Jānis Celmiņš

Piektdien, 2018.gada 12.oktobrī, plkst. 20.00 norisināsies “Time Run” amizanto auto-foto orientēšanās sacensību jaunais posms “Zona 812”. Sacensību dalībnieku pulcēšanās notiks restorānā "Hesburger", Krasta ielā 85. Posma noslēgumā gaidāma arī labāko komandu apbalvošanas ceremonija.

Lieliem soļiem “Time Run” otrā auto-foto orientēšanās sezona tuvojas izskaņai, taču vēl ikvienam ir iespēja piedalīties divos posmos, no kuriem viens ir apbalvošanas posms. Aizvien aicināts piedalīties ir ikviens sacensību interesents – arī tie, kas līdz šim šādās sacensībās nav piedalījušies. Astoņu sezonas posmu garumā komandas cīnās par sezonas galveno balvu. Tā šogad ir neaizmirstams jūras ceļojums komandai uz Stokholmu ar aizraujošu atpūtas un izklaides programmu uz kuģa.

Spēles sākumā komandām tiek izsniegta karte, kurā atzīmēti kontrolpunkti, un attēlu lapa ar objektiem, kas jāatrod. Orientējoties kartē, komandām atvēlētajā laikā jādodas uz atzīmētajiem punktiem, jāatrod viens no objektiem un jānofotografējas pie tā. Jāņem vērā, ka katrā fotogrāfijā jābūt redzamam vienam un tam pašam komandas biedram! Spēles mērķis ir iegūt pēc iespējas vairāk punktu. Būs iespējams iegūt arī papildus punktus, veicot sarežģītākus uzdevumus. Spēlei nepieciešams savs transportlīdzeklis, vismaz divi komandas biedri, kā arī ierīce, ar kuru uzņemt fotogrāfijas.

“Time Run” organizē foto orientēšanās sacensības jau otro gadu. Pagājušajā sezonā tika aizvadīti astoņi aizraujoši posmi, kuru noslēgumā komandas atpūtās neformālā gaisotnē, daloties ar jauniegūtajiem iespaidiem. Sākot jauno sezonu, notiek arī aktīva darbošanās sociālajos tīklos (https://www.facebook.com/supercheckpoint/ un https://www.instagram.com/timerun.lv/), kuros noris interaktīva mijiedarbība ar sekotājiem. Svarīgi, ka instagram konta sekotājiem ir iespēja piefiksēt mājienus, kas noderēs dalībai posmos! “Time Run” piedāvā organizēt arī privātus un korporatīvus saliedēšanās pasākumus.

Ja vēlies pieteikt savu komandu sacensībām, sūti pieteikumu e-pastā timerungame@gmail.com, norādot savas komandas nosaukumu un kontakttālruni!

Informāciju sagatavoja:
Ketija Ungailo