Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

''Alfred Dunhill Links Championship'' turnīrā divvadība

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

''Alfred Dunhill Links Championship'' turnīrā divvadība
Martins Kaimers
Foto: AFP

Šodien trīs Skotijas golfa laukumos ''St. Andrews'', ''Carnousti'' un ''Kingsbarn'' turpinājās ''Alfred Dunhill Links Championship'' golfa turnīrs. Pēc priekšpēdējās spēļu dienas vadībā izvirzījušies divi golferi - Martins Kaimers un Jarmo Sandelins.

Jauna diena, jauni līderi

Aizvadīta trešā spēļu diena ''Alfred Dunhill Links Championship'' turnīrā, pēc kuras vadībā atrodas vācietis Martins Kaimers un zviedrs Jarmo Sandelins. Šodien tāpat kā iepriekšējās divas dienas Skotijā bija lietains un vējains laiks, kas ietekmēja golferu rezultātus.

Šodienas spēli līdera statusā uzsāka austrietis Markuss Brīrs, taču ''Carnousti'' golfa laukumā nostartēja pagalam neveiksmīgi, dienu pabeidzot ar +4. Tiesa, ņemot vērā blīvos rezultātus, Brīrs ieņem dalītu 4-6. vietu, tikai par diviem sitieniem atpaliekot no līderiem. Šodien tikai 6(!) golferi no 168 spēja veikt 18 bedrītes zem pāra. Laika apstākļi patiešām nelutināja.

Rīt – izšķirošā diena

Rīt turnīrā tiks aizvadīta pēdējā diena, un noteikti kā viens no galvenajiem favorītiem uz uzvaru jāmin īrs Padregs Haringtons, kurš šodienu pabeidza ar +2, taču no līderiem atpaliek tikai 2 sitienus, labas izredzes ir arī zviedram Robertam Karlsonam, kas atpaliek par trīs sitieniem, Lī Vestvuds no Anglijas un dānis Sorens Hansens ir četrus sitienus aiz līderiem.

Pirmajās trīs sacensību dienās golferi sacentās trīs dažādos Skotijas golfa laukumos: ''St. Andrews'', ''Carnousti'' un ''Kingsbarn'', taču rīt, turnīra pēdējā dienā, spēlēs tikai ''St. Andrews'' golfa laukumā, kur tad arī tiks noskaidrots astotais ''Alfred Dunhill Links Championship'' turnīra uzvarētājs.

Pēdējai dienai nespēja kvalificēties tādi pazīstami golferi kā spānis Migels Anhels Himenezs, DĀR pārstāvis Ērnijs Elss, skots Kolins Montgomerijs, zviedrs Niklass Fāsts u.c.

''Alfred Dunhill Links Championship'' līderi pēc trešās dienas

VietaGolferisValsts1.diena2. diena3. dienaSumma+/-
1-2. Martins Kaimers Vācija 65 72 73 210 -6
1-2. Jarmo Sandelins Zviedrija 66 72 72 210 -6
3. Magnuss Karlsons Zviedrija 70 68 73 211 -5
4-6. Padregs Haringtons Īrija 67 71 74 212 -4
4-6. Markuss Brīrs Austrija 66 70 76 212 -4
4-6. Tongčai Žaidī Taizeme 69 71 72 212 -4

Saistītie raksti:
Sācies ''Alfred Dunhill Links Championship''...
''Alfred Dunhill Links Championship'' turnīra...

Izmantotie resursi:
alfreddunhilllinks.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja