Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Ventspils peldbaseinā turpinās rekonstrukcija

Jānis Pārums

Līdz ar rudens sezonas iestāšanos daudzi Ventspilnieki ir izrādījuši interesi par Ventspils peldbaseina pakalpojumiem. Taču vēl līdz oktobra vidum peldbaseina pakalpojumi nebūs pieejami, jo turpināsies darbi pie uzsāktās rekonstrukcijas.

Plānots, ka jau oktobra mēnesī pēc rekonstrukcijas tiks atvērta vecā korpusa mazā baseina daļa. Savukārt pilnībā Ventspils peldbaseina rekonstrukcija tiks pabeigta šī gada beigās.

Pēc vērienīgajiem Ventspils peldbaseina rekonstrukcija darbiem, paplašinot esošās telpas un izveidojot jaunu piebūvi, Ventspilī tiks radīts moderns ūdens sporta un atrakciju centrs ar plašām tā izmantošanas iespējām. Būvniecības gaitā peldbaseinā izbūvēs gan jaunu baseinu ar pretstraumes iekārtu, ūdens kritumu un zemūdens masāžas strūklakām, gan paplašinās esošo pirts kompleksu ar dažāda veida pirtīm, gan izveidots SPA centru dažādu vecumu grupu iedzīvotājiem, lai dotu iespēju ikvienam nodarboties ar piemērotām sporta aktivitātēm un uzlabotu veselību.

Informāciju sagatavoja:
OC "Ventspils" Sporta un mārketinga daļa