Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Kērlingisti sāk gatavošanos Eiropas čempionātam

Jānis Pārums

Kērlingisti sāk gatavošanos Eiropas čempionātam
Kērlingisti un treneris ar pērn izcīnītajām
bronzas godalgām B grupā

Kērlinga komanda "Rīgas Roņi" centīsies uzlabot pagājušā gada sniegumu un ielauzties Eiropas kērlinga čempionāta elitē. Eiropas čempionāts norisināsies Zviedrijā no 6. līdz 13. decembrim.

"Rīgas Roņi" sāks sagatavošanās posmu ar dalību turnīrā "Rīgas Zvaigzne". Turnīrā, kas norisināsies no 5. līdz 7. septembrim Rīgā, "Volvo" sporta centra ledus hallē, piedalīsies labākās Latvijas komandas, kā arī komandas no Igaunijas un Polijas.

Sagatavošanās procesā "Rīgas Roņiem" paredzēta treniņnometne Kopenhāgenā (Dānija) un dalība turnīros "Kolibris Cup" Čehijā (pagājušogad izcīnīta 9.-12.vieta), "Bern Open" (pagājušogad izcīnīta viena uzvara četrās spēlēs), "Bern Inter" (pagājušogad izcīnītas trīs uzvaras septiņās spēlēs) un "Wartenberg Trophy" (pagājušogad izcīnīta 6.vieta) Šveicē.

2007. gadā "Rīgas Roņi" pārstāvēja Latviju Eiropas kērlinga čempionātā Fusenē, Vācijā un izcīnīja 3.vietu B grupā (13.vieta Eiropā), kas ir pirmā medaļa Latvijas kērlinga vēsturē Eiropas čempionātā. Šī gada mērķis ir iekļūt Eiropas A grupā, izcīnot 1. vai 2.vietu B grupā.

Latvijas izlases sastāvs: skips Ritvars Gulbis, Ainārs Gulbis, Aivars Avotiņš, Normunds Šaršūns un treneris Braiens Grejs (Skotija).

Informāciju sagatavoja:
Artis Zentelis, Latvijas Kērlinga asociācijas preses sekretārs

     [+] [-]

, 2008-09-04 10:36, pirms 16 gadiem
Kur skatās valodnieki-vārds kērlings latviešu valodai nepiestāv- labāk būtu, piemēram,- bīdberzis, vai ne?

     [+] [-]

, 2008-09-04 10:57, pirms 16 gadiem
Varbūt burtiski - čirkošana/skruļļošana/lokošana?

     [+] [-]

, 2008-09-04 12:05, pirms 16 gadiem
tīri normāls vārds. tad jau pie reizes baksetbolu par grozsbumbu.
atradies valodnieks te

     [+] [-]

, 2008-09-04 14:43, pirms 16 gadiem
Bet interesanti būtu kādu variantu ieteiktu valodnieki?!